Fikir Verin Dostlar!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçtiğimiz Pazartesi günü en kötü olduğum dersten yani teknoloji tasarım dersinden ''Amblem,Firma ismi ,Logo ve Slogan'' bulmamız söylendi. Sloganı buldum. Firma ismini ve sloganı buldum. Amblemi Logo'ya göre yapmayı planlıyorum. Fakat logoyu nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok! Hayır hayır nasıl yapıldığını bende biliyorum. Sadece ne yapacağım? Sizden yapmanızı değil ufak bir örnekle anlatmanızı yada uyduruktan bir şey yapıp göstermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

@Kovalski :aşık: @CuddlyFellow @Uchiha_Madara @OrangeLemon @Burakcan @Bay ZZ @YohAsakura @Ragnarak @BenZikriptBiliom @muhammed1841 @mciltrot34 @Enchant3d @EnchantedAA @adenzu54 @DrNyanpasu :3

MinecraftLove123Love

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir kartona Daire çiz üstüne kalın bir yazı biçimi ile Firmanın Baş 2 harfini yada uyumlu olan 2 harfini çiz Altınada slogan yapabilirsin.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Firma ne hakkındaysa onu logoda bulundur bir de o şeyle uyumlu gidecek bir şey ekle.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
durex .s.s (Birşeyler düşünecem)

Logoyu elinle mi çiziceksin yoksa bilgisayardan çizmene izin veriyor mu .s.s (Printer varsa hemen çizip gönderiyim bir şey hazır şu an wallpaper pack yapıyorum)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
durex .s.s (Birşeyler düşünecem)

Logoyu elinle mi çiziceksin yoksa bilgisayardan çizmene izin veriyor mu .s.s (Printer varsa hemen çizip gönderiyim bir şey hazır şu an wallpaper pack yapıyorum)
Teşekkürler fakat el yapımı yapıcam. Bilgisayardan izin veriyor.

Bulduğun slogan ve firma ismi ne ki?
Burning Fire firmanın ismi. Aslında Gumi'nin şarkısını dinlerken aklıma geldi. Bir kaç slogan var. En yakın gelen ''Sen bana haritayı gösterirken ben dünyayı fethediyordum!'' Ne alaka diye sorarsan. Firmamın işlevi Dünyayı fethetme üzerine biraz kaçık fikirler var fakat slogan olarak kullanmayadabilirim. Yani dediğim gibi bir kaç tanesi arasından seçicem.
Bir kartona Daire çiz üstüne kalın bir yazı biçimi ile Firmanın Baş 2 harfini yada uyumlu olan 2 harfini çiz Altınada slogan yapabilirsin.
BF? Güzel fikir fakat yeterli değil aslında şunun gibi bir şey yapmıştım ilk başta elle;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hm yani burning fire ismini okuyunca aklıma gelen şey yanan bir çiçek oldu yani bir ipucu verebilceğimi sanmıyorum ama ben yanan bi çiçek yapardım heralde :D

aslında bu kurduğun firmayla ilgili bi hayal kurmuştum :D benimki dünyayı ele geçirmekten çok dünyayı dijitalleştirmeye çalışan bir firmaydı. Uzaya bütün devletlerden gizli bir şekilde bir makine gönderir. Bu makinenin özelliğide uzaydaki mineralleri biriktirip dünyada bir şeyler yaratmayı sağlamasıdır. Bu sayede dünyayı saniyede değiştirebilecek bir güce ulaşıcaktır :D burdan yardır istiyosan güzel bi konu bence :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1. Logoada kaç unsur olmalıdır
2. Logoda kaç renk olmalıdır
3. Bir logo nasıl olmalıdır

Bu soruları araştır logo ile ilgili biraz fikir edin. Ardından kafanda tasarla bi. Sonrada kağıda geç düzgün bişi olmasada çiz.
Not: Logolar çok karma karışık bir şey olmamalıdır. Hayalindeki firma ne iş yapıyorsa onu temsil eden semboller ekle.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Logoada kaç unsur olmalıdır
2. Logoda kaç renk olmalıdır
3. Bir logo nasıl olmalıdır

Bu soruları araştır logo ile ilgili biraz fikir edin. Ardından kafanda tasarla bi. Sonrada kağıda geç düzgün bişi olmasada çiz.
Not: Logolar çok karma karışık bir şey olmamalıdır. Hayalindeki firma ne iş yapıyorsa onu temsil eden semboller ekle.
Thanks man! :şapka:

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
subliminal mesajlardan yararlan (hoca dikkatliyse tavsiye etmem)
tezeksan
en iyi tezekler bizde
tezek resmiin üstünde tezeksan yazısı bide şekill

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
C4D programını nedense beğenemedim bir türlü. Ama az çok aklımdaki fikir oluştu. Firmanın ismini filan değiştirdim. Daha güzel bir şey bulmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler :3
Yapabileceğin en iyi 3D görüntü Cinema4D ile yapabilirsin.İnternetde biraz araştır CD4 simge,logo yapma Diye :)