FunnyCraft Yetkili Alımı

ShadoWrath

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel atıyorsun ya. Burada boş boş konuşarakta mesaj kasıyorsun. Amacın bu. Bu konu sunucu alımları hakkında ve bu konuda soruları olanlar için açıldı. Devam edersen rapor edeceğim.
rapor et umrumda değil senin gibi kurucuyu daha önce görmedim ve görmek istemiyorum Oyuncuların hakkını yiyorsun o kadar uğraşıyorum sende ban atıyorsun block kıramamak diye bir yalan yok senin serverin düzgün çalışmıyorsa banane git düzgün bir sunucu aç.Ve git kendine gözlük al çok iyi göremiyorsun.Yalanları ve gerçekleri ayırt edemiyorsun.Sein oluşturduğun spawnda ben op olmadan bir şey yapamam ama oradan çıktığımda block kırabildim(20 block fln uzağında)Git minecraft ı öğren öyle gel

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
rapor et umrumda değil senin gibi kurucuyu daha önce görmedim ve görmek istemiyorum Oyuncuların hakkını yiyorsun o kadar uğraşıyorum sende ban atıyorsun block kıramamak diye bir yalan yok senin serverin düzgün çalışmıyorsa banane git düzgün bir sunucu aç.Ve git kendine gözlük al çok iyi göremiyorsun.Yalanları ve gerçekleri ayırt edemiyorsun.Sein oluşturduğun spawnda ben op olmadan bir şey yapamam ama oradan çıktığımda block kırabildim(20 block fln uzağında)Git minecraft ı öğren öyle gel
1. Si Senden çok daha fazla süredir minecraft oynuyorum bu kesin
2. orada 5-10 blok koydun ona emek denmez
3. Zaten buildin iyi değildi hertürlü ayrılırdın.
Burda geri alınmak için ağlıyorsun. Gelen geliyor Eggwars oynayıp eğleniyor. Builderimizdede (o zamandan beri) hiçbir perm eklenmesi yapılmadı ve senin yaptığın dünyaya bir yığın yapı yaptı. Ama blok koyabildi? Haydi yallah.

Ayrıca *** gibi sunucu diyorsun. Senin gibi aternosun özür dilerim gibi sunucularından alıp millete sunucum var sunucum var diye hava atmyırouz.

Asistan alımımız sona ermiştir. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Dj Akın

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Build alımınızın sona erdiğini duydum.Belki alırsınız.Resme bakınca :)
Ad: Akın
Soyad: Atalay
Komut Bilgin: var
Kaç Kişi Getirebilceğin: Belirsiz
We Wg Bilgin: var
Oyuncularla Aran: İyi

Build SS:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.