assasination classroom <3 <3 <3Ben değilim söyliyeyim.Animelere aşık değilim ama attack on titan severim.Onun dışında zaten adam gibi anime yok.Hepsi çocuk işi.Bebeler ağlıyo birini seviyo aşk yaşıyo birini öldürüyo felan + kızların gözlerinin hayvan gibi olduğu animelerden nefret ediyorum + içinde sadece ya da daha çok kız olan animelerden nefret ediyorum + bu animeleri izleyenlerden nefret ediyorum + animenin içinde bu dediklerim olmadığı ve anime heyecanlı ve bebekçe olmadığı sürece bence güzel sayılır.
Edit:+ animelerde büyülü veya mistik şeyler savaş filen varsa bayılırım.(özellikle bilimkurgu ise ama şimdiye kadar öyle anime bulamadım)
Edit 2:animenin ana karakterlerinin saçları gökkuşağından daha fazla renk içeriyorsa o animedende nefret ederim @ByDeichor
Demek Attack On Titandan başka düzgün anime yok hepsi çocuk işi... Seinen diye bir şey duymuşmuydun?Ben değilim söyliyeyim.Animelere aşık değilim ama attack on titan severim.Onun dışında zaten adam gibi anime yok.Hepsi çocuk işi.Bebeler ağlıyo birini seviyo aşk yaşıyo birini öldürüyo felan + kızların gözlerinin hayvan gibi olduğu animelerden nefret ediyorum + içinde sadece ya da daha çok kız olan animelerden nefret ediyorum + bu animeleri izleyenlerden nefret ediyorum + animenin içinde bu dediklerim olmadığı ve anime heyecanlı ve bebekçe olmadığı sürece bence güzel sayılır.
Edit:+ animelerde büyülü veya mistik şeyler savaş filen varsa bayılırım.(özellikle bilimkurgu ise ama şimdiye kadar öyle anime bulamadım)
Edit 2:animenin ana karakterlerinin saçları gökkuşağından daha fazla renk içeriyorsa o animedende nefret ederim @ByDeichor
Pardon öyle bişe demek istememiştim.Bizim forumdaki animecilerin adam gibi izlediği bir şey yok anlamında söylemeye çalışmıştım.Demek Attack On Titandan başka düzgün anime yok hepsi çocuk işi... Seinen diye bir şey duymuşmuydun?
Bir an sert çıkıştım D: Özür dilerim D:Pardon öyle bişe demek istememiştim.Bizim forumdaki animecilerin adam gibi izlediği bir şey yok anlamında söylemeye çalışmıştım.
Brainf*ck oluyorsun benden söylemesi. Onun yerine Neon Genesis Evangelion gibi daha aksiyon yüklü fakat hala brainf*ck geçirten bir animeyi izleyebilirsinUzun zamandır anime izlemiyorum. Muhteşem bir şeye benziyor başlasam mı ._.
Canın sıkıldığı zaman (başka işlerle de uğraşma şartıyla) da izlenebilir ^^Bence de. En sağlıklısı ayda yılda bir seri bitirmek
Hülooğ sen animecisin terket burayıBu bir zevk, tartışmaya açık ama anti animecilerin (daha doğrusu anime izlemeyenlerin) "Hülooğ sen animecisin terket burayı" gibi bir şey demeye hakkı yok. Aynı şey anime izleyenler için de geçerli. Bu yüzden bırakın şu şeyleri. Gördükçe animeden beziyorum. Ha bu arada, bu animenin de kesinlikle abartılmaması gerek. "Beğn şu karakteri çoh beğendim onun gibi giyinmeli saçımı onun gibi yapmalıyım!" gibi saçma şeylere de girişmemeli insan![]()
Hülöğğ Sen anti-animecisin terk et burayı.Hülooğ sen animecisin terket burayı