Oktay_TR
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Yakında açılacak olan serverimin pluginlerini skriptlerini aarlamaya yavaş yavaş başladım.
Şimdi ise bir nevi koruma amaçlı bir skript istiyorum sizlerden.
Yapılabilirmi bilmiyorum ama eğer yapılabilirse şimdiden yapan kişinin eline koluna sağlık.
Özellikleri;
Herhangi bir kişi serverde op alınca kurucuya bildirim gitmesi.
Bu tip saldırılar çok oluyor bildirim gidince önlenebilir.
Kurucu kapalı olsa bile bildirim gidecek açınca bildirim mesajı gelecek.
Arkadaşlar Baştada söylediğim gibi yapılabilir mi bilmiyorum ama eğer yapılırsa Teşekkür ederim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer üsteki anlatıgım skript yapılamazsa konu boş olmasın diye gene bir op koruması skripti istiyeceğim.
Özellikleri;
Gayet basit bir skript Oyuna her birisi girdiğinde otomatik olarak deop çekmesi.
Bu sayede op alan kişi çıkıp girdiğinde opu gidecek.
Arkadaşlar son skriptin baya bir basit olduğunun farkındayım asıl amacım üsteki skript fakat yapılmazsa diye altaki küçük skripti koydum.
Lütfen konunun altına bu kadar basit skripti mi istiyorsun vb. yazmazsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
Şimdi ise bir nevi koruma amaçlı bir skript istiyorum sizlerden.
Yapılabilirmi bilmiyorum ama eğer yapılabilirse şimdiden yapan kişinin eline koluna sağlık.
Özellikleri;
Arkadaşlar Baştada söylediğim gibi yapılabilir mi bilmiyorum ama eğer yapılırsa Teşekkür ederim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer üsteki anlatıgım skript yapılamazsa konu boş olmasın diye gene bir op koruması skripti istiyeceğim.
Özellikleri;
Arkadaşlar son skriptin baya bir basit olduğunun farkındayım asıl amacım üsteki skript fakat yapılmazsa diye altaki küçük skripti koydum.
Lütfen konunun altına bu kadar basit skripti mi istiyorsun vb. yazmazsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler kolay gelsin.