Prototip Ana Menü GUI

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Proje falan demiştim. Proje bu değil tam olarak.

Oyun motorunu öğrenmekten kafam yandı. Kafayı dağıtmak için bir prototip yapayım dedim hem de yapabileceklerimi görürdüm. Bu çıktı buyrun;
Arkaplan tamamen placeholder. Elimin altında o vardı.

________________________________________________________________________________________________

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Aşağıda verdiğim linki incelersen oyun kurmana yardımcı olacak şeyler var windows android azure masaüstü uygulama oyun geliştirme kodlama dersleri var ben aşırı çok faydasını gördüm sende yararlanıp amacına ulaşabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit: Eğer ki derslere başlamıyorsa ders sayfasını kapatıp tekrar aç

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşağıda verdiğim linki incelersen oyun kurmana yardımcı olacak şeyler var windows android azure masaüstü uygulama oyun geliştirme kodlama dersleri var ben aşırı çok faydasını gördüm sende yararlanıp amacına ulaşabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler ama Unity gibi high end motorlar 3d oyunlarda daha efektif oluyor. Ben 2D oyunlarla ilgilenmek istiyorum şu aşamada Godot hem 3d hem de 2d oyunlarda gayet etkili. Bir diğer sebebi de Godot Engine Python çakması GodotScript diye bir Script dili kulanıyor. Godot'dan Python'a geçmek gibi bir planım var.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vüüüüüv çohsel olmuş berkay abey galp galp, oyun motorü öğrenmede de başarular ayrıcana

KişiTeneke

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0