Neria Şeysi?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
10 tane uyarınla çok güzel bir forum bırakmışsın,

Bi okadar da terbiyeli ve zeka seviyesi üstün bi arkadaşımızdır.
Kabul zeki ve terbiyeliyim. En azından değişken biri değilim, forumda mod olmak isteseydim arkadas ortamında gibi davranmak yerine daha düzgün mesajlar yazar 0 uyarı ilede devam edebilirdim. Belki bu forumda birkaç kere ufak atısmalarım olmustur, onun dısındaki her uyarım ufak ufak seylerden. Adama "sen gelme -mevlana" yazdım diye ayrımcılık aldım mesela.
Ki sen yöneticiydin, örnek almamız gereken biriydin. Her hesabında farklı bi angavatlık yaptın. Kız olmak ne oğlum iyimisin sen?

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç içmediğim gerçeği..
Adamsın sen. Bak düşün, favori karakterin kitaptaki veya dizi/filmdeki hep ufka bakar bir sigara yakar, en delikanlı şekil karakterler hep sigara kullanırlar. Hep ağır abilerin materyalidir konuşmaya yardımcı oluyomuş gibi inandırılır millete.

Eskide dünya savaşı zamanlarında cesaret verdiği sanılan faydalı bir şey olduğu için askerlere verilirdi. Ama sonradan mantık içeren bir davranış olmayıp pür zarar olduğu anlaşıldı. Medya da elindeki bu müthiş gelir kaynağını daha da müthişleştirmek için ellerindeki en şekil karakterlerin eline sigara vermekte, ben olsam ben de verirdim neden vermiyim. Benim gibi salak gençler de yer bu numarayı ve içmeye başlarlardı özentilik olmadığını her ne kadar söyleseler de özentilikten.