acilen sigara içen ifadeyi bırakman gerekiyorForuma heyecan katan biri bir kesim arkasından söver bir kesim miklemez bir kesiminde haberi yoktur kısacası foruma yeni katılan herkes neria olabilir![]()
Kabul zeki ve terbiyeliyim. En azından değişken biri değilim, forumda mod olmak isteseydim arkadas ortamında gibi davranmak yerine daha düzgün mesajlar yazar 0 uyarı ilede devam edebilirdim. Belki bu forumda birkaç kere ufak atısmalarım olmustur, onun dısındaki her uyarım ufak ufak seylerden. Adama "sen gelme -mevlana" yazdım diye ayrımcılık aldım mesela.10 tane uyarınla çok güzel bir forum bırakmışsın,
Bi okadar da terbiyeli ve zeka seviyesi üstün bi arkadaşımızdır.
O kadın karakteriyle dolandıranlardansan eğer geçmiş olsunMetin2de bende kadin karakter acmistim onu hatirlattin ehehsushsus
IPsinden bakiyorum ve o IP ile acilan hesaplara bakiyorum; Neria991.
En cool ifade olduğu için ...acilen sigara içen ifadeyi bırakman gerekiyor
Ben o yüzden demedim @BT_GoD ı severim yoksa diğer modları alakadar ettiğini sanmıyorumYeni moderatörlar malum ne yapacakları belli değil. Ya "Eski yöneticiye allahsız dedin" diye beni giyotine götürürlerse![]()
sigaranın cool'luga + bastığı düşüncesi tamamiyle bir yanılgıdır evlat, acilen sigarayı bırakman gerekiyorO kadın karakteriyle dolandıranlardansan eğer geçmiş olsun
En cool ifade olduğu için ...![]()
Nope, elinden duman çıkan silindirin ne gibi bir +'sı olabilir karizmaya, 5 yıl ergen gibi tüttürdükten sonra bunun farkına varıp bıraktığım için biliyorum![]()
Lafını geri al bence![]()
Adamsın sen. Bak düşün, favori karakterin kitaptaki veya dizi/filmdeki hep ufka bakar bir sigara yakar, en delikanlı şekil karakterler hep sigara kullanırlar. Hep ağır abilerin materyalidir konuşmaya yardımcı oluyomuş gibi inandırılır millete.Hiç içmediğim gerçeği..
Sigara için değil zaten ben hayatımda asla sigara içmem o surat ifadesi hoşuma gidiyorsigaranın cool'luga + bastığı düşüncesi tamamiyle bir yanılgıdır evlat, acilen sigarayı bırakman gerekiyor