[SK] YARDIM KONU İÇERİDE

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar;

ben şimdi 1 komutla 9 slotluk chest açtım en alt sayfa koydum 10 a kadar gidiyor diyelim benim buraya koydugum itemler
örnek;
Kod:
{blabla::*}
nasıl kaydedebilirim.
o chest hep kaydolması lazım çok lazım yardım :(

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
on inventory close:
{market.%player%} is set:
  delete {market.%player%}
  loop 53 times:
   set {imarket::%loop-number - 1%} to slot "%loop-number - 1%" parsed as an integer of current inventory of player

Son düzenleme:

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanal chest yapiyorsun Heralde @RepublicanSensei nin Yazdığı Ayaklı Sandık Skriptini Oku Anlarsın
Yok sanal chest degil ama ona benzer birsey yapcagim 1 kere buldumu hep kullanirim ben hersey ucin neredeyse
bu arada link atarmısın bir bakayım.

Kod:
on inventory close:
  delete {market.%player%}
  loop 53 times:
   slot loop-number isn't air:
    set {imarket::%loop-number - 1%} to slot "%loop-number - 1%" parsed as an integer of current inventory of player
Deneyecegim thanks !

Kod:
on inventory close:
  delete {market.%player%}
  loop 53 times:
slot loop-number isn't air: kısmında hata verdi. % falan mı eksik acaba tam net bilmiyorum buraları

yokmu yapabilen anlamayan için özet: SKQUERY İle Chest Açıyorum İçi Boş 2 Yer Var dolu bunlar harici item alıp koymak istiyorum ve bunlar kayıt altına alınacak item koydum kapattım birdaha açtıgımda item orada olacak ve o 2 yer haric oradaki itemler {blabla::*} yerine kaydolcak.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yok sanal chest degil ama ona benzer birsey yapcagim 1 kere buldumu hep kullanirim ben hersey ucin neredeyse
bu arada link atarmısın bir bakayım.

Deneyecegim thanks !

slot loop-number isn't air: kısmında hata verdi. % falan mı eksik acaba tam net bilmiyorum buraları

yokmu yapabilen anlamayan için özet: SKQUERY İle Chest Açıyorum İçi Boş 2 Yer Var dolu bunlar harici item alıp koymak istiyorum ve bunlar kayıt altına alınacak item koydum kapattım birdaha açtıgımda item orada olacak ve o 2 yer haric oradaki itemler {blabla::*} yerine kaydolcak.
Hatayı ne olarak verdi söylebilirsen? is not entity felan mı?

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende diyorum ki o üstad yazdıysa bi bildiği vardır da yazmıştır. Hatayı söylersen düzeltilir. Boşuna baştan kodlanmaz.
hatayı alıyorumda koydugumda olmuyor yani ordaki olayı çözemedim ben o yuzden öyle dedim. yoksa skript de çok başarılı bir arkadaş.
ordaki hata şu;
Kod:
hatta istersen arkadaşın attıgı kodu sende anlatabilirsin;
Kod:
on inventory close: ( envanter kapanınca)
    {blabla.%player%} is set: (blbla playerde varsa)
        delete {blabla.%player%} (blabla playerde silinsin
        loop 53 times: (53 kere tekrarlansın)
            slot loop-number isn't air: (slotlar air ise hata burada)
                set {ichestkoyma::%loop-number - 1%} to slot "%loop-number - 1%" parsed as an integer of current inventory of player( burada ney ne işe yarar:D)

Son düzenleme: