Youtube Sorunu

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Konuyu Bir Şey Danışmak İçin Açmıştım Arkadaşlar Youtubeye Girince Bir Kasma Oluşuyor Çok Büyük Bir Kasma Daha Doğrusu hiçbir Video Açılmamakla Birlikte Siteye Düzgün Giriş Bile Sağlayamıyorum Acaba Bu Yayın Yasağından Dolayımıdır Yoksa İnternetimdemi Bir Problem Var Ve Sizde de Bu Olay Oluyormu
Bu Arada VPN Programları Falan Diyorlar O Programlar Ne İşe Yarıyor Açıklarsanız Sevinirim

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şuanlık youtube - facebook - twitter gibi sosyal medyaya girmemiz engelleniyor türü bir şey. Patlamadan sonra yapılan bir uygulama.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şuanlık youtube - facebook - twitter gibi sosyal medyaya girmemiz engelleniyor türü bir şey. Patlamadan sonra yapılan bir uygulama.
Acaba Bunun Kaldırılacağı Belirli Bir Süre Var mı ? Yeni Olay Olarak Başımıza Bide Bunu Çıkardılar Fakat Doğruluk Payı Var Ama Keşke Baştan Kaldırmasalardı

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Acaba Bunun Kaldırılacağı Belirli Bir Süre Var mı ? Yeni Olay Olarak Başımıza Bide Bunu Çıkardılar Fakat Doğruluk Payı Var Ama Keşke Baştan Kaldırmasalardı
Bilmiyorum ne zaman düzeltilir ama youtubeden felan patlama görüntülerini vb. kaldırana kadar düzeltmezler.