HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mirai Nikki ile aynı yazar ve stüdyodan yeni bir anime çıkıyor! Eğer yeni bir yandere bekliyorsanız buyrun!
İsmi ''Big Order'' olan animenin konusu;

10 yıl önce bir çocuk dünyanın yıkımını diliyor.Sonrasında insanların bazılarında order denen güçler ortaya çıkıyor. Ancak güçleri olan diğer kişilerden ana karakter tamamen farklı bir seviyede. Ana karakterin gücü Bind Dominator bu gücün sınırları içinde eleman tanrı gibi istediği her şeyi kontrol edebiliyor. eleman normal bir hayat istediğinden gücünü kullanmamaya karar veriyor. sonuç olarak yıkımdan sorumlu tutulup dağın taşın ihanete uğrayıp suikastçilerin göz bebeği haline gelince normal hayatından kopup maceraya atılmak zorunda kalıyor. (Alıntıdır)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oldukça hoş bir konusu var, şahsen en çok beklediğim animeler arasındaydı. Şu anda Türk Anime TV ekranlarında 0. bölümü izleyebilirsiniz. Buyrun linki;

Eğer Miraii Nikki hayranı iseniz ve ''Keşke bir ikinci sezon daha olsa!'' diye düşünüyorsanız biraz daha sabredin!
Ana karakterler Miraiii Nikki deki ile çok benzer.

(Şahsen 0. bölümden pek bir şey anlaşılmıyor fakat epey bir beklenti içerisindeyim. Sizin yorumlarınız neler?)

@Kovalski @UchihaDogan @Mavie @GodofMilker @TheBlueDeath @OrangeLemon
Anti-Anime Savar Etkin!

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence mirai nikki'nin ve hatta Yuno'nun yerini tutamaz :/

Edit: Yeni farketti 100 yıl aradan sonra bi konuda etiketlenmiş*

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence mirai nikki'nin ve hatta Yuno'nun yerini tutamaz :/

Edit: Yeni farketti 100 yıl aradan sonra bi konuda etiketlenmiş*
Yerini tutamaz tabii fakat beklentilerim yüksek. Çünkü aynı stüdyo üstüne aynı yazar epey iyi bir anime olacağını düşünüyorum.
Hyr etkin degil ben burdayım hihihihihi ben heçkırım olum
Olamaz penguen ordusunda heçkırlar varmış! Heçkırlık günahtır yapmayın etmeyin!

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yerini tutamaz tabii fakat beklentilerim yüksek. Çünkü aynı stüdyo üstüne aynı yazar epey iyi bir anime olacağını düşünüyorum.

Olamaz penguen ordusunda heçkırlar varmış! Heçkırlık günahtır yapmayın etmeyin!
Sanmıyorum. SAO II'de de öyle beklenti vardı. Ama birçok kişi GGO bölümleri bitipte diğer oyuna geçtiklerinde izlemeyi bıraktı. Ayrıca Mirai Nikki kadar kanlı dehşet ve vahşet ötesi bir şey olacağını ve ilgimizi çekebileceğini sanmıyorum.

Edit: Resimdeki oğlan Yukki değil mi la?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanmıyorum. SAO II'de de öyle beklenti vardı. Ama birçok kişi GGO bölümleri bitipte diğer oyuna geçtiklerinde izlemeyi bıraktı. Ayrıca Mirai Nikki kadar kanlı dehşet ve vahşet ötesi bir şey olacağını ve ilgimizi çekebileceğini sanmıyorum.

Edit: Resimdeki oğlan Yukki değil mi la?

Sadece izle...

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İlk bölümü atlayarak izledim ve anladığım*
Bir adam varmış, avucunda göz varmış, sonra o yaşta malum olaylar geçmiş* (fesat anlayın çünkü amaç oydu*)
Neyse Mirai Nikki'yi de bitirmemiştim zaten lel*
İnterneti rezalet 144p'de bile takılarak izliyorum 5 saniyelik videoyu...
24 dakika* :(