Bağımlı oldum!!!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uzun zamanlarca insanlar dünyasında yaşayan ben Letfune'o Lefos, onları daha yakından tanıdım. Ve insan zamanında iki gün önce bir yemek yedim. İnsanoğlunun yaptığı bir yemek. Sanırım ona Adana Kebap diyorlardı. Bu inanılmazdı. Ve ben ki artık her gün o şeyi yiyorum. Yakında insanoğlunun kullandığı bu para birimi bitecek ve sonum gelecek. Ne yapmalıyım? Sizden yardım istiyorum. Bu garip ve gizemli şey ki beni bu denli bağımlı hale getirdi. Muhteşemin ki kelime anlamı, sanki en güzel şeyler birleşmiş de bir noktada oluşmuş. Nedir bu? İnsanoğlu buna nasıl karşı koyuyorlar!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Arada O Kebabların Bide Çıkışı Var Söyleyeyim Dedim .s :kaş:
Endişelenme insan! Biz Graderienler'in beslenme şekli tamamen farklı. Bütün bir besin halinde emilirler. Ve vücudumuz hepsini kullanır. Tıpkı insanlar gibiyizdir. Düşünce tarzımız bile aynıdır. Ama aldığımız hiçbir enerji kaynağı, geri atılmaz. Dönüşür ve parçalanarak yayılır. Ve Cosmic Armor yeteneğimizi kullanarak oluşturduğumuz, gaz haldeki ksenon zırhı haline dönüşür.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha bu insan dünyasında kalacaksan, sana en gerekli olacak şey paradır. Bu dünyada para kazanmak için yetenekler kullanırlar. Örneğin güçlüysen fakat savaşmak istemiyorsan inşaat çalışanı, yada insanlara bir şey öğretmek istiyorsan öğretmen olarak para kazanabilirsin. Böylelikle hem para kazanıp ekonomini düzenler hemde her gün adana kebap yiyebilirsin.

Benim mesleğim suikastçılık. Sana önerim Komutan olmandır. En olmadı Yaşadığın şehirde bulunan meslek panosundan görev alabilirsin. En son aldığım görev 10.000 TL değerindeydi. Tek yaptığım bir köydeki timsah ve yaban domuzlarını avlamaydı.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
İntihar et geçer siz ejderhalar çok fazla oksijen israfı yapan canlılarsınız :ci:

Yada pnp bak gel şu köşede eriyince çekelim unutursun kebabı kebabı kim oluyor sağlam mal bak dandki değil :ci:

Biraz daha bu insan dünyasında kalacaksan, sana en gerekli olacak şey paradır. Bu dünyada para kazanmak için yetenekler kullanırlar. Örneğin güçlüysen fakat savaşmak istemiyorsan inşaat çalışanı, yada insanlara bir şey öğretmek istiyorsan öğretmen olarak para kazanabilirsin. Böylelikle hem para kazanıp ekonomini düzenler hemde her gün adana kebap yiyebilirsin.

Benim mesleğim suikastçılık. Sana önerim Komutan olmandır. En olmadı Yaşadığın şehirde bulunan meslek panosundan görev alabilirsin. En son aldığım görev 10.000 TL değerindeydi. Tek yaptığım bir köydeki timsah ve yaban domuzlarını avlamaydı.
Bak ben mesela para kazanmak için Esrar satıyorum ejderhalar napcaksın ekmek teknesi

Endişelenme insan! Biz Graderienler'in beslenme şekli tamamen farklı. Bütün bir besin halinde emilirler. Ve vücudumuz hepsini kullanır. Tıpkı insanlar gibiyizdir. Düşünce tarzımız bile aynıdır. Ama aldığımız hiçbir enerji kaynağı, geri atılmaz. Dönüşür ve parçalanarak yayılır. Ve Cosmic Armor yeteneğimizi kullanarak oluşturduğumuz, gaz haldeki ksenon zırhı haline dönüşür.
ciddi söylüyorum role play konusunda çok başarılısın :ci: keşke daha yararlı şeylere kafa yorsan

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tezekten zırh asdadsasda