ShadowPlayer
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar aklımda güzel bir fikir var.Az önce minecraft oynarken mağarada yarasa gördüm ve öldürdüm ama hiçbir şey düşmedi.Yani genel inanışın aksine adları yarasa diye yararlı hayvanlar değiller.(espiri hahahaha) Bende güzel bir fikir düşündüm.Her yarasa öldürdüğümüzde "Kanat Parçası" adında bir eşya 0-1 düşme şansıyla bize gelicek.Bunlardan 5 tanesini bir hopper gibi çalışma masasına koyunca bize bir "Kanat" vericek.Bu kanatlardan iki tane üretip birleştirince bunlar "Yarasa Kanatları" olucak ve bunlarıda Elytra gibi takıp süzülebileceğiz.Ama bunların canları Elytra'ya oranla çok daha çabuk biticek ve Elytra kadar hızlı gitmemizi sağlamayacak.Ayrıca bu kanatlarla süzülürken bir yere çarparsanız kanatların canları normale göre çok daha fazla gidicek ve bu kanatlar takılı iken yarasalara daha çok yaklaşabiliceksiniz.Bu nasıl bir şey olur bilemiyorum ama bence güzel bir fikir.Sonuçta Elytra için oyunu bitirmeniz lazım ve oyunun bitirince Elytra ile yapılıcak çok şey olmayacağını düşünüyorum.
Buda Craftingi
"Kanat Parçası":
"Kanat":
"Yarasa Kanatları":
Umarım fikirimi beğenmişsinizdir.
Not:"Kanat" ve "Yarasa Kanatları" resimleri bana ait değildir internetten alınmıştır.
Edit:Hopper gibi değil ortasında sandık olmayan hopper gibi.
Buda Craftingi
"Kanat Parçası":
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
"Kanat":
Giriş yap veya üye ol.
"Yarasa Kanatları":
Giriş yap veya üye ol.
Umarım fikirimi beğenmişsinizdir.
Not:"Kanat" ve "Yarasa Kanatları" resimleri bana ait değildir internetten alınmıştır.
Edit:Hopper gibi değil ortasında sandık olmayan hopper gibi.