GÜNLÜK GAZETE

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar hepinize merhaba ben burak sizinle bir fikir paylasmak istiyorum ve bu fikir hakkinda sizden yorum istiyorum fikirim gunluk yasanan olaylari bir gazetede toplamak istiyorum ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Minecraft Veya Form Hakkında Yapıcaksan Olur Ama Gerçek Hayatta Okadar Şey Yaşanıyor Ozaman Gider Sincapdan Bir Tane Gazete Alır Okurum Nedir Bu.Minecraft Hakkında Zaten Yapılmaya Çalışıyor Ama Sende Çıkartabilirsin.

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim Minecraft Veya Form Hakkında Yapıcaksan Olur Ama Gerçek Hayatta Okadar Şey Yaşanıyor Ozaman Gider Sincapdan Bir Tane Gazete Alır Okurum Nedir Bu.Minecraft Hakkında Zaten Yapılmaya Çalışıyor Ama Sende Çıkartabilirsin.
Gercek hayatta olmassa bile minecraftta yapsam tutar mi acaba

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formun İçinde Yapabilirsin mesela Bir Olay Oldu Formda Yazabilirsin Mc+Form = Gazete Gibi :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formun İçinde Yapabilirsin mesela Bir Olay Oldu Formda Yazabilirsin Mc+Form = Gazete Gibi :)

O yapılıyor zaten bildiğim kadarıyla. @Burakcan, projeye katkıda bulunabilirsin :)

Gerçek hayattaki olayları yazarsan saman tadı verir. Esprilerle derleyip yazarsan esprilerin kötü değilse bir nebze okunabilir. (Neden gidip Aydınlık okumak yerine seni okuyayım ?) Üstelik siyasete de kayar o konular patoz olur.

Neler oldu birden 18 kişi aynı anda böyle bir projeye girişti, bu kadar adam ortaklık yapsaydı 32. sayısı yayınlanmıştı şimdiye.

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O yapılıyor zaten bildiğim kadarıyla. @Burakcan, projeye katkıda bulunabilirsin :)

Gerçek hayattaki olayları yazarsan saman tadı verir. Esprilerle derleyip yazarsan esprilerin kötü değilse bir nebze okunabilir. (Neden gidip Aydınlık okumak yerine seni okuyayım ?) Üstelik siyasete de kayar o konular patoz olur.

Neler oldu birden 18 kişi aynı anda böyle bir projeye girişti, bu kadar adam ortaklık yapsaydı 32. sayısı yayınlanmıştı şimdiye.
Zaten Katkıda Bulunuyoruz @Rlark Bi Gelsin Gazete Yayınlanacak Gibi :)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş işler bana göre yani adam gidip zaten açar resmi gazeteleri okur oda zaten 1-2 sen sanıyorsun forumda ki ler aklı başında insanlar %80 85 lik kesimi çoluk çocuk oyunlarına bakarlar banane gazeteden deyip atarlar bunun yerine plugin bilgin varsa tanıtımlarını yaparsan daha ilgi çekici olur.