Tavukçu Steve [7+ Genel Okuyucu]

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben Steve'leri hiç sevmem. (Farkındaysanız 'leri dedim. Steve'yi severim :p // Hangi Steve onu bilmiyonuz siz ama neyse :D)
(Dikkat! Bu yazıda ki her şey hayel ürünüdür.)

TavukDAŞ (Tavuk Dağıtım Anonim Şirketi), 2015 yılından beri Anadolu'da ki Steve'lere Batı'dan tavuk göndermektedir. Yapmış oldukları eşsiz tadıyla tüm Steve'leri sevindirmektedir. Her gün yüzlerce tır, Anadolu'ya gitmektedir. Bu tırların neredeyse hepsi, TavukDAŞ'a aittir. Kalifiyeli ekibiyle tüm Steve'lere eşsiz tavuk tadını verir.

Bir gün, bir Steve, TavukDAŞ'tan tavuk sipariş eder. Annesi: kimi aradın der? (Steve ergen olduğu için ailesi meraklıdır.) Steve; Seni xD der. Annesi koltuğun altında terlik cephanesi yapmıştır. Steve'nin kafasına 0.24 saniye içinde 4 terlik (tam kafadan) yer. Steve; Anne hiç şakaya gelmiyon der. Annesi; Aynen der. Steve'nin tavuğu 12 saat içinde TavukDAŞ Kargo tarafından evine gönderilir. Steve, tavuğu yer. Birden yanına birisi gelir, (Alex hani varya Steve'nin yanına eklendi 1.8 ile gelmişti.) Alex der ki; Ne cahilsiniz tavuk yemek nedir yaa der. Steve'nin Annesi; terlik cephanesini açar ve Alex'in kafasına tam tamına 254 tane taş gibi terlik atar. Alex ölür. Steve tavukları pişirmeye gider. (Şaka yaptım zaten yedi neyin kafası :D) Neyse ne kadar saçma oldu...