Bıktım artık!

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya artık bu serverler ne oldu ya minecrafttan bulandım.
Biraz emek ya lütfen
Arkadaşlar bir server açsam
Survival+Faction
Lapissiz Hammaddesiz
Market (Pahalı)
Jobs Plugini
Faction Plugini
Falan eklersem tutarmı sizce ?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim lütfen , bizde bu konulardan bıktık. Forum içerisinde destek vereceğim diyenlerin hiç birini göremeyeceksin sunucun 10 kişi veya 15 kişi olunca sevineceksin. :) Genel özeti bu konun ile alakalı

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Biraz emek ya diyosun fakat faction acıcam diyosun. Ya demekki emek vermek o kadar kolay değil, faction ne yahu birtanecik sacma bir oyun?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Maalesef, hard survival, rpg, creative gibi emek harcanacak sunucular şu an ki oyuncu kitlesinin çemberinde değil. O kitle; 1.7 olan, kolayca hakaret edebilecekleri, emek vermeden her şeye sahip olabilecekleri, hile kullanabilecekleri, hiçbir şey bilmeden yetkili olabilecekleri sunucuları tercih ederler. Bu konu kaçıncı oldu bilmiyorum ama hakikat maalesef bu yönde. İyi çalışmalar.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz Bıkmadıkmı Sanıyorsun be kardeş bizde böyle emek sunucular istiyoruz ama Minecraft Oynıyanların %90'ı 7-14 Yaş Arası Bu Yaşdaki Çocuklar Emegi Pek Sevmez Hızlı Hızlı P4 yapmayı severler serverin tutmaz emek olursa. serverindeı löpis /rayin daymınt gibi şeyler olursa koşmazlar uçarlar serverlerine öyle gelirler...