BenZikriptiAzBiliom
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben hiçbir şey okumadım skript ile alakalı. sadece forumdan bişeyler kodlayarak ve kodları inceleyerek öğrendim 2 ayda falan
aynen öyleBen hiçbir şey okumadım skript ile alakalı. sadece forumdan bişeyler kodlayarak ve kodları inceleyerek öğrendim 2 ayda falan
yardıma ihtiyacım olacagını düsünüyorum skype ekler misin. skype: MuzafferM54yardım gerekirse söyle ederim![]()
evlat kendini hala geliştiriyorsun benim adımı yaşatın ben yakın zamanda ölcem
Saolda knk bunun suresı yok bunu ben 30 dakıkada 1 alabılsın ıstıyorum vede kılıcı elınden cekınce kalbı yıne 10'a düşmesini istiyorum yapablrmsn rica etsemAl düzenledim
PHP:options: s: &aSunucuIsmi #Sunucu adinizi yazin renk kodları geçerlidir k1: &bKilic1 #1. Kilicin Adi k2: &bKilic2 #2. Kilicin Adi k3: &bKilic3 #3. Kilicin Adi k4: &bKilic4 #4. Kilicin Adi on join: if {fullcan.%player%} is not set: set {fullcan.%player%} to 10 set {aldi.%player%} to 0 command /kilic: trigger: if {aldi.%player%} is 0: send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦&f&l¦¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦&f&l¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦¦" wait 10 ticks send "{@s} &bKilicin Hazirlandi!" give 1 wooden sword named "{@k1}" to player give 1 wooden sword named "{@k2}" to player give 1 wooden sword named "{@k3}" to player give 1 wooden sword named "{@k4}" to player set {aldi.%player%} to 1 wait 4 hour set {aldi.%player%} to 0 else: send "{@s} &bUzgunum Komudu Zaten Kullanmissin" on leftclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}" or "{@k2}" or "{@k3}" or "{@k4}": set {fullcan.%player%} to 13 set max health of player to {fullcan.%player%} on rightclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}": shoot an arrow with speed 2 name of player's tool is "{@k2}": shoot a tnt with speed 1 name of player's tool is "{@k3}": shoot an fireball with speed 2
Saol Kanka'da ben bunun adamların her 30 dakıkada almasını ıstıyorum vede elınden kılıcı cekıncede 10 kalbe tekrar dusmesını ıstıyorum yapablrmısın rica etsem bu arada cok teşekkürler ben yapmaya calıstım fakat yapamadım sen bi el atarsan yapablrsn teşekkrler bu aradaAl düzenledim
PHP:options: s: &aSunucuIsmi #Sunucu adinizi yazin renk kodları geçerlidir k1: &bKilic1 #1. Kilicin Adi k2: &bKilic2 #2. Kilicin Adi k3: &bKilic3 #3. Kilicin Adi k4: &bKilic4 #4. Kilicin Adi on join: if {fullcan.%player%} is not set: set {fullcan.%player%} to 10 set {aldi.%player%} to 0 command /kilic: trigger: if {aldi.%player%} is 0: send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦&f&l¦¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦&f&l¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦¦" wait 10 ticks send "{@s} &bKilicin Hazirlandi!" give 1 wooden sword named "{@k1}" to player give 1 wooden sword named "{@k2}" to player give 1 wooden sword named "{@k3}" to player give 1 wooden sword named "{@k4}" to player set {aldi.%player%} to 1 wait 4 hour set {aldi.%player%} to 0 else: send "{@s} &bUzgunum Komudu Zaten Kullanmissin" on leftclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}" or "{@k2}" or "{@k3}" or "{@k4}": set {fullcan.%player%} to 13 set max health of player to {fullcan.%player%} on rightclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}": shoot an arrow with speed 2 name of player's tool is "{@k2}": shoot a tnt with speed 1 name of player's tool is "{@k3}": shoot an fireball with speed 2
Saolda knk bunun suresı yok bunu ben 30 dakıkada 1 alabılsın ıstıyorum vede kılıcı elınden cekınce kalbı yıne 10'a düşmesini istiyorum yapablrmsn rica etsem
Saol Kanka'da ben bunun adamların her 30 dakıkada almasını ıstıyorum vede elınden kılıcı cekıncede 10 kalbe tekrar dusmesını ıstıyorum yapablrmısın rica etsem bu arada cok teşekkürler ben yapmaya calıstım fakat yapamadım sen bi el atarsan yapablrsn teşekkrler bu arada![]()
Eyw Kardeş skype ekleyebılrsn ferhatcesur builder map felan lazm olnca yapablrmben yardımcı oluyorum bi dkhemen bakıyorum koda
Eyw Kardeş skype ekleyebılrsn ferhatcesur builder map felan lazm olnca yapablrm
options:
s: &aSunucuIsmi #Sunucu adinizi yazin renk kodları geçerlidir
k1: &bKilic1 #1. Kilicin Adi
k2: &bKilic2 #2. Kilicin Adi
k3: &bKilic3 #3. Kilicin Adi
k4: &bKilic4 #4. Kilicin Adi
on join:
if {fullcan.%player%} is not set:
set {fullcan.%player%} to 10
set {aldi.%player%} to 0
command /kilic:
trigger:
if {aldi.%player%} is 0:
send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦&f&l¦¦"
wait 1 second
send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦&f&l¦"
wait 1 second
send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦¦"
wait 10 ticks
send "{@s} &bKilicin Hazirlandi!"
give 1 wooden sword named "{@k1}" to player
give 1 wooden sword named "{@k2}" to player
give 1 wooden sword named "{@k3}" to player
give 1 wooden sword named "{@k4}" to player
set {aldi.%player%} to 1
wait 30 minute
set {aldi.%player%} to 0
else:
send "{@s} &bUzgunum Komudu Zaten Kullanmissin"
on leftclick with wooden sword:
name of player's tool is "{@k1}" or "{@k2}" or "{@k3}" or "{@k4}":
set {fullcan.%player%} to 13
set max health of player to {fullcan.%player%}
on rightclick with wooden sword:
name of player's tool is "{@k1}":
shoot an arrow with speed 2
name of player's tool is "{@k2}":
shoot a tnt with speed 1
name of player's tool is "{@k3}":
shoot an fireball with speed 2
saol fakatda olmamıs 30 dakıka bekledım alamadımkoda baktım. süreyi 30 dakika yaptım ancak elinden bırakınca gitmiyor o 3 kalp.Kod:options: s: &aSunucuIsmi #Sunucu adinizi yazin renk kodları geçerlidir k1: &bKilic1 #1. Kilicin Adi k2: &bKilic2 #2. Kilicin Adi k3: &bKilic3 #3. Kilicin Adi k4: &bKilic4 #4. Kilicin Adi on join: if {fullcan.%player%} is not set: set {fullcan.%player%} to 10 set {aldi.%player%} to 0 command /kilic: trigger: if {aldi.%player%} is 0: send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦&f&l¦¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦&f&l¦" wait 1 second send "{@s} &bKilic Hazirlaniyor &a&l¦¦¦" wait 10 ticks send "{@s} &bKilicin Hazirlandi!" give 1 wooden sword named "{@k1}" to player give 1 wooden sword named "{@k2}" to player give 1 wooden sword named "{@k3}" to player give 1 wooden sword named "{@k4}" to player set {aldi.%player%} to 1 wait 30 minute set {aldi.%player%} to 0 else: send "{@s} &bUzgunum Komudu Zaten Kullanmissin" on leftclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}" or "{@k2}" or "{@k3}" or "{@k4}": set {fullcan.%player%} to 13 set max health of player to {fullcan.%player%} on rightclick with wooden sword: name of player's tool is "{@k1}": shoot an arrow with speed 2 name of player's tool is "{@k2}": shoot a tnt with speed 1 name of player's tool is "{@k3}": shoot an fireball with speed 2
sen yapabılrmsn kılıcı elınden cekınce 10 kalp kalıcak ve her 10 dakikada bir alabilinecek ayarlarmısın bro ?server 30 dk içinde kapanırsa süresiz olur beklemen
beklıyorumm
tmm yapınca atarsn mesja olarak <3çok beklersin daha mcsgye girmem lazım ondan sonra