Fransızcadan Anlayıp Sınavımda Yardım Edecek Kardeşlerim

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O senden kaynaklanan bir problem üzgünüm :/

Fransızca dünyada en çok kullanılan dillerden biridir. Ayrıca hangi dili öğrendiğin fark etmez dil öğrenmenin zekaya mutlaka pozitif bir etkisi vardır. Problem öğrencilerin çalışmaması ve sistemin saçma olmasından kaynaklanıyor.
Valla şahsen ben Fransa da hariç, hiç Fransızca konuşan birine rastlamadım. O kadar yeri gezdim. Hiç rastlamadım, sorun bendemi acaba ._.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fransızlar gayet faşist insanlar olduklarından dolayı Fransızca harici dilleri konuşurken aşağılıyorlar. Olur da Fransız biriyle muhatap olmanız gerekirse bilmeniz artı puan. Bilmeseniz bir eksiğinizin olmayacanğını düşünüyorum. Les Misarebles'î de anadilinde okumak gibi fanteziniz yoksa geçiniz.

Ama yine de bir dil bir insan demiş birileri.

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sonuc Olarak Yardım Eden Çıkmadı Ve Ben Yüksek İhtimal 20-40 Arası Bir Puan Alıcam (Beklediğimden İyi Geçti :D) . Hepinize Teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar Sonuc Olarak Yardım Eden Çıkmadı Ve Ben Yüksek İhtimal 20-40 Arası Bir Puan Alıcam (Beklediğimden İyi Geçti :D) . Hepinize Teşekkürler
Yeni Bilgi : Notlar Açıklandı 100 Üzerinden 10Aldım. SInıfın En Düşük Notu . Ho :)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yeni Bilgi : Notlar Açıklandı 100 Üzerinden 10Aldım. SInıfın En Düşük Notu . Ho :)
Olum ne ara sınava girdin?
GÜNCELLEME: Dün yazmışsın pardon.