RepublicOfGamers >Faction Wars /1.7-1.8 /RÜTBE/EDİT/BOSS/ROG PARASI RepublicOfGamers.nitrado.nl

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Benim sunucu açıp açmayacağım sana kalmamış + çok biliyorsan sende açta görelim 24 slot 36 olacak buildler gelişecek :) yorumun için teşekkürler :)

Sana Fikir Verdim Ve Böylemi Cevap Veriyorsun :/ Yazık Sana. Birde Ver Parayı Açayım Tutturmuyum Tutturmazmıyım Görelim.

lars2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sana Fikir Verdim Ve Böylemi Cevap Veriyorsun :/ Yazık Sana. Birde Ver Parayı Açayım Tutturmuyum Tutturmazmıyım Görelim.
Bana para biriktirip daha iyisini aç diyorsun fakat :) durum ortada sen biriktiremiyorsun bile :) neyse konuyu uzatmayalım iyi forumlar kardeşim :)

Rütbeler zorlaştırıldı ekonomi düzenlendi.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Bana para biriktirip daha iyisini aç diyorsun fakat :) durum ortada sen biriktiremiyorsun bile :) neyse konuyu uzatmayalım iyi forumlar kardeşim :)

Rütbeler zorlaştırıldı ekonomi düzenlendi.

Açmayı Düşünmedimde Ondan.Şimdiki Aklım Olsa Çok Güzel Bir Sunucu Açardım.Yazın Açıcam Hemde Hub Olarak Bakalım Kim Daha Çok Online Kazanacak ?

iAbod_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pluginleyi editlersen güzel olabilir. Rütbe ve Trade plugini dandik.

lars2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pluginleyi editlersen güzel olabilir. Rütbe ve Trade plugini dandik.
Bildiğin trade plugini varsa at daha fazlasını yapacak bilmiyorum ? rütbeyi editledim :)

Event Yapılmıştır...

Parkur Açılmıştır....

19:00 da Event Yapılacaktır }Parkur Eventi

vip çekilişi yapılıyor facebook sayfamızda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Event 20:00 a ertelenmiştir :)

lars2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Vip çekilişi bugün 20:00 da açıklanacak

Konu düzenlenmiştir..

Konu düzenlendi

Vipler güncellenmiştir

Vip çekilişi açıklanmıştır.

rütbe eklenmesi olacaktır..

Konu düzenlenmiştir....