ByVandetta>> Survival Plugin Paketi 1.7/1.8 Uyumlu (Pluginler: Impossible_FTW'den Alıntıdır.)

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0

Merhabalar,Ben ByVandetta! Bügün Editleyerek Yapmış Oldugum Sorunsuz Bir Survival Plugin Paketini Paylaşacagım.V0.1 Oldugu İçin Bazı Hatalarım Olacaktır Elbet.Bazı Pluginler @Impossible_FTW'den Alıntıdır.

Servere Girmeden Önceki "Motd"'a Göz Atalım
Şu Şekilde Görünüyor:

/vipcekilisiyap (Otomatik Vip Çekilişi Yapar)
/chatkilit kapat
/chatkilit ac
Daha Fazla Var.

1-) Prefixli Essentials

2-)Sorunsuz Essentials
3-)Ayarlı Group Manager
4-)Türkçe Claim Plugini
5-)Anti Hile Önleyici
Ve Daha Fazlası Bu Pakette

Server ikonunu nasıl değiştirebilirim?
server-icon.png adlı bir dosya olması gerekir ve bu resmin boyutu 64x64 olması gerekir, ayrıca bu dosya plugin paketinin içinde vardır bu dosyayı server/ klasörüne(sunucunuzun kurulu olduğu yere) atınız.

Otomatik Mesajları Nasıl Değiştirebilirim?
Otomatik mesaj düzenlemek için server/AutoMessage/config.yml den mesajları ayarlayabilirsiniz.

Bir Kişiye Nasıl Yetki Verebilirim?
server/groupmanager/worls/world/users.yml dosyasına girip 940b4b34-8f91-32fd-9972-188a3e815461 benzeri yazı ve lastname yerine kendi adınızı yazin. group: kurucu yaparsanız oyuncuyu kurucu yaparsınız.

Motd Nasıl Değişebilirim?
server/motdmanager/config.yml den Motd ayarlayabilirsiniz biraz boşluk bırakırsanız alta geçer yazi (&k formatını kullanabilirsiniz)

Sunucuya Giriş mesajını Ve Kuralları nasıl değişebilirim?
server/essentials/motd.yml dosyasından giriş yazısını
server/essentials/rules.yml den ise kuralları değiştirebilirsiniz

groups.yml dosyasında hata alıyorum ne yapmalıyım?
Büyük ihtimalle siz sonradan bir ayar yapmaya çalışırken bir hata meydana gelmiştir yapmanız gerekenler
Groups.yml yi Acip Heryeri Kopyaliyorsunuz , Sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sitesine Girip
Sol Kutucuga Yapistirin Eger Hata Aliyorsaniz: Sag Kutucukta "ERROR:" Baslikli Biryer cikar Ve Hatanizin Nerede Oldugunu Gosterir. Sorunu cozemezseniz bana ulasin! Ayrıca Bu yöntem tüm plugin dosyaları için geçerlidir.

Aynı İP'den 2-3 Defa Kayıt olmak istiyorum ne yapmalıyım?
öncelikle authme/config.yml dosyasına girmelisiniz sonra 46. satırda maxRegPerIp: 1 ile karşılacaksınız onu 2 yaparsanız oyuncular aynı ip den 2 kez kayıt olur 3 yaparsanız 3 kez kayıt olur ayrıca bu sayıyı arttırabilirsiniz!
Menüleri Nasıl ayarlarım?
serverDosyası/plugins/ChestCommands/menu/ Kısmından istediğiniz menü dosyasını açıp istediğiniz menüyü rahatça ayarlayabilirsiniz.

İlk Defa Sunucu açacaklar için Sunucu nasıl açılır ve plugin paketi nasıl yüklenir:
1.
Burdan Sunucunun çalışması için gerekli olan craftbukkiti indirin.
2. Bir Klasör oluşturun ve craftbukkit_server.jar isimli dosyayı oluşturduğunuz klasörün içine atın
3. baslat adında yeni bir metin belgesi oluşturun
4. baslat metin belgesinin içine şunu yapıştırın:
java -Xmx1024M -jar craftbukkit_server.jar -o false
PAUSE
5. Farklı kaydet diyip adını baslat.bat olarak değiştirip kaydedin.
6. baslat.bat'a 2 defa tıklayın ve çalıştırın.
7. eula.txt oluşacaktır. oraya tıklayıp eula=false olan yeri eula=true olarak değiştirip kaydedin.
8. Tekrardan baslat.bat'ı çalıştırın.
9. İndirdiğiniz AhmetMelihTR Son Faction Plugin Paketi'nin içindeki plugins klasörünü sunucunuzdaki plugins klasörü ile değiştirin.
10. baslat.bat'ı açıp reload yazın
Bu Kadar :) -

İndirme Linki=

VirüsTotal=

İletişim
Gmail: m[email protected]
Forum: @ByVandetta

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Geliştirdiğin için saol bende bu packi indirip geliştirim iyi olmuş

Birde açıklamalar eklenmiş sevdim

Tek Sevmediğim Şey Kendin Paketin Gibi Tanıtman Tek Yapıcağın Şey Editledim Demekti Zaten v0.1 yazma hakın yok diye düşünüyorum !!!

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ByVandetta Kaliteli paket ama login yapmadan önce ByVandetta > login sifre yazıyor onu nereden değiştirebilirim, skypem dranklorge_13. Hemen cevaplarsan sevinirim.

Ve Yeni biri katılınca BakiCraft yazıyor LegendaryMessages den onuda bulamadım :/

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
@ByVandetta Kaliteli paket ama login yapmadan önce ByVandetta > login sifre yazıyor onu nereden değiştirebilirim, skypem dranklorge_13. Hemen cevaplarsan sevinirim.

Ve Yeni biri katılınca BakiCraft yazıyor LegendaryMessages den onuda bulamadım :/
Authmeye Girin Messages_en Diye Bir Not Defteri Var Açın CTRL + F Yaparak ByVandetta'yı Aratın Ve Sunucunuzun İsmini Yazın.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Ben Bu Paketi BakiCraft Olarak Hazırlamıştım

ByVandetta Bu Arada Survival v0.2 yi çıkaralım yarım saate pc geçerim

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu'da yanlış şifre girince kickliyor Sunucuisminiz diyor onu nereden ayarlayabilirim ?

YagizBaskan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence çok başarılı kardeşim eline saglık vallah çok güzel olmus tekrardan emeğe saygı <3