[SANAL GERÇEKLİK] VRMMO SAO

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Sword art online isimli animenin bilmediğiniz üzere oyunu çıkacak fakat bu bildiğiniz sıradan bir oyun değil. Oyunu bir kaskla oynuyoruz sensörler falanlar filanlar bende bilmiyom detaylari ölçmedimki. Kısacası size animeyi yapan firmanın paylaştığı videoyu atıcam iyi seyirler !.

IBM'nin desteğini alıyor reel olabilir beyler.

Ayrıca bide bu site var =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tag list =
@Dpelqpleq @Kovalski @AdexTR @Emrsmsk @DeathLight @Mavie @BenZikriptBiliom @Ragnarak @Impossible_FTW @TurkeyBall_ @Cihanbrah @Erenbulbul @Cs0kis @Neria78 @Yaman @Burakcan @byTıtanıum @Fatih the Wizard @YohAsakura @Vivat @İnanılmaz @BurnerTroll @bartuceylan @afesraca @Rlark @SlayerRs @adenzu54 @Schaffer79 @WitherLegend @CrafterMan24 @BraveHero @BraveHER0 @BenZikriptiAzBiliom @SecretForest @Secret_wither @Uchiha_Madara @BuLimon @AtakanRS @TANKPRO @Rosenrot @XectioNN @PandaBey @pandabayan @Hsbas @Clapy @CelilOguz @zombiespaceman1 @Nano_Sensei @NeonSpade @tugraofset741 @SAKLINETWORK @DirenCan @M3LIH @DamRISH @HGSquire @BattleDragon14 @xUmutAuthors @Camon32 @Pyme @SplashTR @Belo213 @DeadBarbarian @Kronik2143 @kara55xxx @karaalpad @karabsan @Karaçalı @karabelacı19 @Kara_Maskeli @Monkeygunner5000 @Monkey89 @Lion1234 @numanmücahit37 @mucahitbaba @AnkaBilisimTR @Emirhankk1 @emirhan0011 @qeqo @ShadowPlayer @Shadow @Dobbe @yasinTTR @onuraygntrr @ForcEmir @ByCooky @ZekiKos @Admicos @Sezdolonoid400 @ByAehn @UmmetEmin @Berk

Son düzenleme:

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoştur iyidir güzeldir de sao overrated'ın sözlük karşılığıydı. Oyununu da böyle göklere çıkarırsanız işimiz zor...

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Daha erken bunlar için , ama bi 5-10 sene içinde %100 sanal gerçeklik oyunu görürüz, tabi saodaki gibi uykuya daldıklarımızdan değil, tamamen kabin tabanlı , tüm hareketleri %100 algılayan , grafikleride en üst düzeyde oyunlar gelecek. Playstation 6 yı büyük ihtimal sırtımıza falan takacağız, yada üstümüze tayt benzeri bir giysiyle beraber giyeceğiz. :D
Dalga geçmiyorum, :D sadece bir eldiven yardımıyla bile yapay dokunma, soğuk ve acı hissi yaratma teknolojisi daha 2000 li yıllarda gelmişti..

Biraz daha sabredeceğiz , belki 10 yıl, ama yakında bu dünyadan kurtulup başka dünyalarda 4-5 saatliğine durmamız mümkün olacak!

Oyunun grafikleri çok kötü , şu an için bu tarz oyunların baslangıcı olduguna sevinebiliriz, ama çok etkilenmedim.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun GGO'su daha güzel.
Geliştirilince dehşet şeyler olur bence. SAO'nun birçok oyununun çıkacağını biliyordum ama bunu bilmiyordum.
Yine de çok süper şeyler olucak gibi;
Ha ingilizceniz yeterse tam bir komedi olan SAO'nun parodysini izleyebilirsiniz:

Bir de niye kendini etiketledin senpai? :aşık:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bunun GGO'su daha güzel.
Geliştirilince dehşet şeyler olur bence. SAO'nun birçok oyununun çıkacağını biliyordum ama bunu bilmiyordum.
Yine de çok süper şeyler olucak gibi;
Ha ingilizceniz yeterse tam bir komedi olan SAO'nun parodysini izleyebilirsiniz:

Bir de niye kendini etiketledin senpai? :aşık:
@YasirUS'ın taglistini çaldım :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Daha erken bunlar için , ama bi 5-10 sene içinde %100 sanal gerçeklik oyunu görürüz, tabi saodaki gibi uykuya daldıklarımızdan değil, tamamen kabin tabanlı , tüm hareketleri %100 algılayan , grafikleride en üst düzeyde oyunlar gelecek. Playstation 6 yı büyük ihtimal sırtımıza falan takacağız, yada üstümüze tayt benzeri bir giysiyle beraber giyeceğiz. :D
Dalga geçmiyorum, :D sadece bir eldiven yardımıyla bile yapay dokunma, soğuk ve acı hissi yaratma teknolojisi daha 2000 li yıllarda gelmişti..

Biraz daha sabredeceğiz , belki 10 yıl, ama yakında bu dünyadan kurtulup başka dünyalarda 4-5 saatliğine durmamız mümkün olacak!

Oyunun grafikleri çok kötü , şu an için bu tarz oyunların baslangıcı olduguna sevinebiliriz, ama çok etkilenmedim.
Yinede DAISUKİ.net gibi bir site paylaşmış. Bana daha çok rol gibi geldi ama gerçekte olabilir.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yinede DAISUKİ.net gibi bir site paylaşmış. Bana daha çok rol gibi geldi ama gerçekte olabilir.
DAISUKI bildiğim kadarıyla One Punch Man'in sponsoru gibi birşeydi. Yalan olacağını sanmıyorum fakat yakın bir zamanda gelmez. SAO'nun geçtiği tarih 2022, Alfheim online ise 2025 yani bu aralıkta yaparlar.