Lutfen yardim edin

alizade523

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba size bi skript sorucam?
acaba skyblok skripti varmi yani /ada yazinca ada olustumasi adada ekli olmayan kisilerin adaya dokunamamasi filan full skyblok?
bilen varsa yardim edin:(:emin::S

Emirhankk1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ada Oluşturmak İçin Uskyblock adlı pluginmi ne var D: ismi öyleydi galiba :D
ama formda skyblock paketleri var onlardan birini kullanabilirsin

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben server kurucamda max 10 pl kullanmam gerek ve skyblok icin 1 den fazla pl gerek
yani skript olursa daha iyi

10 pl li onan vvarmi?:D
Bedava Sw İle İş Olmaz Boşuna Yapma Skript Daha Çok Lag Yapar SkyBlock Plugini Kullanmayacaksan SkyBlock Sw Açmanın Ne Anlamı Var

alizade523

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bedava Sw İle İş Olmaz Boşuna Yapma Skript Daha Çok Lag Yapar SkyBlock Plugini Kullanmayacaksan SkyBlock Sw Açmanın Ne Anlamı Var
:D parali serverler cok pahali

10 eklentili ile uzun Skriptin yaratacığı lagın arasında dağlar kadar fark var.
anladim :) ama malsef simdi hangi servere girsen admin 2 komut bilmiyo nerdeyse. benim tecrubem var pro diyilim ama o adminlerden 10 kat iyiyim net de server acma gorup Gaza geldim :D

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

anladim :) ama malsef simdi hangi servere girsen admin 2 komut bilmiyo nerdeyse. benim tecrubem var pro diyilim ama o adminlerden 10 kat iyiyim net de server acma gorup Gaza geldim :D
Durumun Yoksa Zaten Bu İşe Girme Bedava Servere 1 Kişi Bile Gelmez Bosa Emek

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Zaten bu isi yapacaksan illa para harcayacaksin. Ozellikle minecraft icin satilan hostingler zaten kaziktir, acacaksan gireceksin OVH'ye, SSD VPSlerden birini alacaksin.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sunucunun adını, çeşidini oluşturan eklentiler için Skript kullanımını tavsiye etmiyorum, sunucuyu yorabilir. İstiyorsanız eklenti listesine göre, başka bir eklentinin yerine skript kullanabilirsiniz. Sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yanında 10 eklenti sınırı ile ne kadar verimli bir sunucu açılacağı tartışılır, ayrıca "kazık" olmayan hosting sayısının da az olduğunu unutmamak gerekiyor.

alizade523

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun adını, çeşidini oluşturan eklentiler için Skript kullanımını tavsiye etmiyorum, sunucuyu yorabilir. İstiyorsanız eklenti listesine göre, başka bir eklentinin yerine skript kullanabilirsiniz. Sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yanında 10 eklenti sınırı ile ne kadar verimli bir sunucu açılacağı tartışılır, ayrıca "kazık" olmayan hosting sayısının da az olduğunu unutmamak gerekiyor.
yani ? sizce ne yapmailiyim

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani ? sizce ne yapmailiyim
# Sunucu CPU Artmasını İstemiyorsan Agır Skriptler Kullanmayacaksın.
# 10 Adet Plugin Sınırım Var Diyorsun Hiç Açmayacaksın.
# Harcama Yapman Şart!
= Gidip Guzel Bir Hostingden Sunucu Alacaksın.
Kendine Sağlam Bir Pluginer Bulucaksın ( Eger Ben Hazırlayamam Paketi Diyorsan ).
Map Yapıcaksın.

Bunun İçinde Harcama (Money) Lazım

#### Ve Farklı Bir Sunucu Açıcaksın ! ####
İyi Forumlar :gg: