D: Yap şöyle bi GUI'li sistem /profil yazınca IP si RP si Şampiyonları falan hepsi gözüksün. İşte oyuna girince performansına(kill sayısına, death sayısına, asist vb.) göre derece ver(A,B,C vs.) o dereceye görede IP ver Günlük IP bonusu olsun vs. vs.Ip sistemini nasıl yapacağımı bilemiyorum
TeşekkürlerVallahi takdir ettim seni.
Uzun zamandır uğraşıyorsun, minion skriptini yapabildin mi?
Bungeecord server ama herşeyi skirpt ile yaptım IP yi bungeecordla yapmam lazımD: Yap şöyle bi GUI'li sistem /profil yazınca IP si RP si Şampiyonları falan hepsi gözüksün. İşte oyuna girince performansına(kill sayısına, death sayısına, asist vb.) göre derece ver(A,B,C vs.) o dereceye görede IP ver Günlük IP bonusu olsun vs. vs.
İllioyu zaten yapmadım teemoyuda kladırıdımteemo ile illaoi olmaz ise uçacam servere ._.
Tüm heroları yapmak zor olmaz mı ?Teşekkürlerevet yaptım ama baya tuhaf
Bungeecord server ama herşeyi skirpt ile yaptım IP yi bungeecordla yapmam lazım
İllioyu zaten yapmadım teemoyuda kladırıdım![]()
Evet baya zorTüm heroları yapmak zor olmaz mı ?
Helal olsun açılınca baya bir online çekersiniz bence vel@ler de gelmez rahat rahat oynarız inşEvet baya zorzaten biz her karakterin tek bir skillini yaptık belki sonra 2 skill yaparız
saolHelal olsun açılınca baya bir online çekersiniz bence vel@ler de gelmez rahat rahat oynarız inş![]()
sayılı gün çabuk geçer bir bakıyoz yarın 30 haziransaol, 30 Haziranda açmayı planlıyoruz, o zamana beklerim sizi rahat rahat oynarız inş
![]()
Teemo olmazsa hergün gelirim sunucuya
Fark etmiyor ben gizlice eklerim onu. Teemo'suz bir LoL bir LoL değildir.Senin için teemoyu kaldırıyorum serverdenIP sistemini yapmaya çalışıyorum ama Bungeecord Serverde Çok Zor
Teemo olsun o zaman gnar olmasınFark etmiyor ben gizlice eklerim onu. Teemo'suz bir LoL bir LoL değildir.