1sunucum.com Güvenlimi ?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Fatura kesmek için tc kimlik numarası ihtiyaçları var. Aksi taktirde vergi kaçırmış sayilirlar.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1sunucum kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki ,
Gayet güvenilir tcni istemesinin sebebi her müşterisi başına vergi ödemesindendir .
Tcmi verdiğinden dolayı hiçbir sıkıntı çıkmadı .
Yanlız orası ******* ve ***** gibi değildir profesyonel lerin yeridir.
İşinin ehli insanlar için iyi bir bilişim

MD_Optional

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1sunucum kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki ,
Gayet güvenilir tcni istemesinin sebebi her müşterisi başına vergi ödemesindendir .
Tcmi verdiğinden dolayı hiçbir sıkıntı çıkmadı .
Yanlız orası ******* ve ***** gibi değildir profesyonel lerin yeridir.
İşinin ehli insanlar için iyi bir bilişim
TC Noda Yaş Sınırı Var mı ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim birincisi 1sunucumu dan al açıkcası tc kimliğimi hiçbir güven sorunu olmadan verdim vergi dairesi denilen belge bu işler için alınıyor ayrıca yaş sınırı falan yok hiç Nt gibi herhangi bir mağazadan mesela kitap almadınmı ? tc kimliğini falan alırlar yada adını soyadını sistem direk zaten tc ni çıkarır adına fiş keserler yani ve güvenilir.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Bir açıklama yapayım fatura kesmek için tc no şart değildir. Tc istenmesinin asıl sebebi; müşteri yasa dışı bir suç işlerse firma yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcıya sunucu kiraladığını ispat edebilir. Eğer gerçek kişi değilse (sahte bilgilerle üyelik aldıysa) o zaman bütün suç firma üzerine kalır. Birde firma sahte üyelikler uğraşmak istemez ondanda bu onaylatmayı yapabilir. Biz yapıyorduk fakat çok kişinin soru ve itirazından dolayı kaldırdık.