10 Üzerinden Puan Verir Misiniz ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet Benim Bir Kanalım Var Ve Bu Kanaldaki Örnek Bir Video Attım Siz Kanalımdaki Videoya 10 Üzerinden Puan Verir Misiniz Ona Göre Kendimi Düzelteceğim...

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha fazla video yüklemelisin. Video'ların daha çok izlenebilmesi için etiket'leri daha fazla eklemelisin.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne gibi etiket eklemem lazım mesela zaten hergün yüklüyorum video :D
mesela axitr bilişimin etiketleri
''Google Analiz Etiketi'' MineCraft Server Satan Firmalar MineCraft Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Server Alma Mobil Odeme ile MineCraft Server Kurma Mobil Odeme Kredi Karti Odemeyle MineCraft Server Alma Kredi Karti ile MineCraft Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Server Kuran Sirketler Kredi Karti Odeme ile MineCraft Server Kuran Sirketler Banka Odeme ile MineCraft Kuran Firmalar Banka Odeme Mobil Odeme ile MineCraft Server Kiralama MineCraft Kuran Sirketler Mobil MineCraft Mobil Odeme MineCraft Server MineCraftServer Mobil Odeme Kurma Mobil Odeme MineCraft Satan Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Satin Alma ile Samp Server Kiralama Mobil Odeme ile Samp Server Kuran Firmalar Mobil Odeme Samp Samp Mta Mobil Odeme Mobil Odeme ile Mta Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile Mta Server Kurma Odeme Mobil Kredi Karti Paypal Banka Odeme Mobil Otomatik Odeme Ucuz Server Ucuz server Paypal Odmesi Server VIP Satma mobil Destekleyen Firmalar Ucuz Server Satan Kaliteli Firmalar En Ucuz Server Server 2012 Server 2013 1.6.2 Server Satanlar 1.5.2 Server Satanlar Webpanel Veren Serverler 7/24 Acik Firmalar 7/24 Acik Server Satan Firmalar FileZilla Veren Firmalar FileZilla Dosya Erisimi Veren Firmalar Kredi Kart Ile Server Satan Firmalar Ininal Kartla Minecraft Server Satan Sirketler Firmalar VDS Satanlar Sinirsiz RAM AxiTR 2012 Plugin 2013 Plugin 2014 Webpanel FTP Dosya Erisimi Veren Firmalar 7/24 Teknik Destek Minecraft sw Satan Firmalar Mobil Odeme Mobil deme Mobil Odeme Avea Ile Sw Satanlar Kontorle SW sw Satan Firmalar Sirketler TL ile Server Satan Sirketler Vergi NO lu Server Satan Firmalar Avea Kontorle Sw Satan Firmalar Avea Kontrole Server Satan Sirketler Turkcell Kontorle Sw Satan Firmalar Turkcell Kontrole Server Satan Firmalar Vodafone Kontorle Sw Satan Firmalar Vodafone Kontrole Server Satan Sirketler Deneme Server Satan Firmalar En Ucuz Server Satan Firmalar En Ucuz SW Satan Firmalar En Ucuz Server Satan Firmalar Mobil Odeme Ile En Ucuz Server Satan Firmalar En Guvenilir Firmalar En Guvenilir Sirketler En Guvenilir Minecraft Server Satan Firmalar En Guvenilir Minecraft Server Satan Sirketler En Guvenilir Mobil Odeme Ile Minecraft Server Satan Sirketler En Guvenilir Mobil Odeme Ile Minecraft Server Satan Firmalar Ininal Kartla Minecraft Server Alma Mobil Odeme Ile Server Alma MineCraft Server Satan Firmalar MineCraft Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Server Alma Mobil Odeme ile MineCraft Server Kurma Mobil Odeme Kredi Karti Odemeyle MineCraft Server Alma Kredi Karti ile MineCraft Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Server Kuran Sirketler Kredi Karti Odeme ile MineCraft Server Kuran Sirketler Banka Odeme ile MineCraft Kuran Firmalar Banka Odeme Mobil Odeme ile MineCraft Server Kiralama MineCraft Kuran Sirketler Mobil MineCraft Mobil Odeme MineCraft Server MineCraftServer Mobil Odeme Kurma Mobil Odeme MineCraft Satan Firmalar Mobil Odeme ile MineCraft Satin Alma ile Samp Server Kiralama Mobil Odeme ile Samp Server Kuran Firmalar Mobil Odeme Samp Samp Mta Mobil Odeme Mobil Odeme ile Mta Server Kuran Firmalar Mobil Odeme ile Mta Server Kurma Odeme Mobil Kredi Karti Paypal Banka Odeme Mobil Otomatik Odeme Ucuz Server Ucuz Server Paypal Odmesi Server VIP Satma mobil Destekleyen Firmalar Ucuz Server Satan Kaliteli Firmalar En Ucuz Server Server 2012 Server 2013 1.6.2 Server Satanlar 1.5.2 Server Satanlar Webpanel Veren Serverler 7/24 Acik Firmalar 7/24 Acik Server Satan Firmalar FileZilla Veren Firmalar FileZilla Dosya Erisimi Veren Firmalar Kredi Kartla Ile Server Satan Firmalar Ininal Kartla Minecraft Server Satan Sirketler Firmalar VDS Satanlar Sinirsiz RAM AxiTR 2012 Plugin 2013 Plugin 2014 Webpanel FTP Dosya Erisimi Veren Firmalar 7/24 Teknik Destek Minecraft sw Satan Firmalar Mobil Odeme Mobil Odeme Mobil Odeme Avea Ile Sw Satanlar Kontorle SW sw Satan Firmalar Sirketler TL ile Server Satan Sirketler Vergi NO lu Server Satan Firmalar Avea Kontorle Sw Satan Firmalar Avea Kontrole Server Satan Sirketler Turkcell Kontorle Sw Satan Firmalar Turkcell Kontrole Server Satan Firmalar Vodafone Kontorle Sw Satan Firmalar Vodafone Kontrole Server Satan Sirketler Deneme Server Satan Firmalar En Ucuz Server Satan Firmalar En Ucuz SW Satan Firmalar En Ucuz Server Satan Firmalar Mobil Odeme Ile En Ucuz Server Satan Firmalar En Guvenilir Firmalar En Guvenilir Sirketler En Guvenilir Minecraft Server Satan Firmalar En Guvenilir Minecraft Server Satan Sirketler En Guvenilir Mobil Odeme Ile Minecraft Server Satan Sirketler Sirketler En Guvenilir Mobil Odeme Ile Minecraft Server Satan Firmalar Ininal Kartla Minecraft Server Alma Mobil Odeme Ile Server Alma"Metin2 Satan Sirketler"Metin2 Satan Firmalar"Metin2"Metin2 Satan Bilisimler"Guvenilir metin2 satan sirketler"

_FikriBasar_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
10/7 eksiklerin: çok fazla kekeleiyosun, arkadaşlar kelimesini çok kullanıyosun ve klasıik bir girişin var o girişi değiştir

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
10/7 eksiklerin: çok fazla kekeleiyosun, arkadaşlar kelimesini çok kullanıyosun ve klasıik bir girişin var o girişi değiştir
giriş düşünüyorum ama bulamadım yabacılarda olsa şöyle yapacaktım ama türkçeye çevirince saçma oluyor mesela wel-come-back everybody her hecede kamera bana yaklaşacak ama türkçede nasıl bir cümle ile giriş olabilir diyorum(