Skript Destek [Sürüm Sorunu]

Worm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya skript pluginini yükledim icine skriptleri attım skript plugini gözüküyor ama yazmış olduğum skriptler gözükmüyor sürüm 1.8 bir sebebi varmıdır ?

Son düzenleme:

Worm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skriptte hata vardır.
Şimdi şöyle anlatim öncedende bu skriptleri kullanıyordum 1.7.2 sürümde ama şu an sunucuya skriptti yükledim skriptleri icine attım şöyle oluyor skriptteki hatalar gözüküyor ama komutları girince böyle komut yok diyor ve "No scripts were found , maybe you should write some"

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle anlatim öncedende bu skriptleri kullanıyordum 1.7.2 sürümde ama şu an sunucuya skriptti yükledim skriptleri icine attım şöyle oluyor skriptteki hatalar gözüküyor ama komutları girince böyle komut yok diyor ve "No scripts were found , maybe you should write some"
Bak kendin diyorsun skriptteki hatalar gözüküyor diye skript sorunlu diye çalışmıyor skriptin zaten 2 - 3 komutu vardır skript reload falan işte senin özel olarak hazırladığın komutların skript plugini ile alakası kesinlikle yoktur skript plugini senin hazırladığın skriptleri çalıştırır sadece skripti yeniden yaz veya yazdır o 1.7 için hazırlanmış bir skripti 1.8 falan da kullanırsan hata çıkma olasılığı bulunmakta.

Worm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak kendin diyorsun skriptteki hatalar gözüküyor diye skript sorunlu diye çalışmıyor skriptin zaten 2 - 3 komutu vardır skript reload falan işte senin özel olarak hazırladığın komutların skript plugini ile alakası kesinlikle yoktur skript plugini senin hazırladığın skriptleri çalıştırır sadece skripti yeniden yaz veya yazdır o 1.7 için hazırlanmış bir skripti 1.8 falan da kullanırsan hata çıkma olasılığı bulunmakta.
Dedigimi anlamadın sorunsuz skriptlerde calışmıyor sorunlu skriptlerde calışmıyor anlatamadım galiba neyse yapacam birşeyler sağolasın

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedigimi anlamadın sorunsuz skriptlerde calışmıyor sorunlu skriptlerde calışmıyor anlatamadım galiba neyse yapacam birşeyler sağolasın
Variables Falan Temizle Sen Oraya Skriptleri Attımı Hiçbirşey Çalışmıyorsa;
Kod:
command /send [<offline player>] [<text>]:
(TAB)trigger:
(TAB)(TAB)if arg-1 is set:
(TAB)(TAB)(TAB)if arg-2 is set:
(TAB)(TAB)(TAB)(TAB)send "&c%player% Adlı Oyuncu Sana Mesaj Yolladı" to arg-1
(TAB)(TAB)(TAB)(TAB)send "&c%arg 1% Sana &6>> &e%arg 2%"
(TAB)(TAB)(TAB)(TAB)send "&c%arg 1% Adlı Kişiye Mesajın &aBaşarı İle Yollandı !" to player
Dene Bunu Kolay bir şey Hata Vermez İse Skriptlerdedir Sorun Ve Boşlukları tabla.