Anlamadım o zaman bana açıklama yapabilirmisiniz ?Kardeşim Anlamadan Yorum Yapma
Hack Dediğimiz Gunluk Hayatta Nerdeyse Herkezin kullandığı Bi program Anladınmı Anlamadıysan çevriye Yaz Hack İn Turkçesi ne öğren gel tmm iyi gunlerAnlamadım o zaman bana açıklama yapabilirmisiniz ?
Hack i ben ve benim gibi birçok üye kullanmıyor ve bazı kişilerde hile kullanıyor ama sizin gibi düz kafalı insanlar bunu farketmeden eğlendiğini sanar ederek hile açıyor ve oynuyor ve kendini göklere çıkartıyor ben süperim ben pvp ustasıyım falan diyo ama birçok kişi sizin hile olduğunuzu anlıyor ve sizin gibi insanlar yüzünden serverler hile dolu hadi sandıkları falan görse az biraz onada laf edilir ama adamlar anında baya click atıyor adamları öldürüyor ben bi tek bunu kaldıramıyorum hem kendinize pro diyorsunuz hem de hile kullanıyorsunuzHack Dediğimiz Gunluk Hayatta Nerdeyse Herkezin kullandığı Bi program Anladınmı Anlamadıysan çevriye Yaz Hack İn Turkçesi ne öğren gel tmm iyi gunler
Çok haklısın kardeşim.Ama ya adam bu klanı farklı amaçla açmış olsa ? Örneğin türkleri ve dini kötülen kötü kişilere karşı saldırı yapabilirler.Kimse buna karışamaz.Yani bu belli değil kimisi hayır/evet , zararlı/zararsız felan diyor yani boşa tartışmayalım anlamsız.Hack i ben ve benim gibi birçok üye kullanmıyor ve bazı kişilerde hile kullanıyor ama sizin gibi düz kafalı insanlar bunu farketmeden eğlendiğini sanar ederek hile açıyor ve oynuyor ve kendini göklere çıkartıyor ben süperim ben pvp ustasıyım falan diyo ama birçok kişi sizin hile olduğunuzu anlıyor ve sizin gibi insanlar yüzünden serverler hile dolu hadi sandıkları falan görse az biraz onada laf edilir ama adamlar anında baya click atıyor adamları öldürüyor ben bi tek bunu kaldıramıyorum hem kendinize pro diyorsunuz hem de hile kullanıyorsunuz
Aslında Türkleri ve dini kötüleyen kişilere karşı olur fakat bunların amacı büyük ihtimalle Türk serverlerine gidip klanı kurup /warp orman da hileyi açıp dalmak ve tüm malzemeleri toplamak veya pvp sw lerde falan kasılmakta olabilir ama arkadaş hemen anlamadan yorum yapma dedi eğer bana düzgünce anlatsa bende ona göre belki kabullenebilirdimÇok haklısın kardeşim.Ama ya adam bu klanı farklı amaçla açmış olsa ? Örneğin türkleri ve dini kötülen kötü kişilere karşı saldırı yapabilirler.Kimse buna karışamaz.Yani bu belli değil kimisi hayır/evet , zararlı/zararsız felan diyor yani boşa tartışmayalım anlamsız.