Yeni Eşya Tarifi Yapma

Worm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birkaç yerde araştırdım gerekli pluginleride yükledim ama yeni eşya tarifi olmuyor bana detaylı birşekilde birisi anlatırsa cidden sevinirim teşekkürler.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
(skQuery)

Kalıplar:

PHP:
register new shaped recipe for %item type% using %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%
register new shapeless recipe for %item type% using %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%

Kullanım:

Örneğin bu şekilde 4 elmas blok ve 1 sandık ile 5 tane "OzelKutu" isimli sandık için üretim şekli oluşturursun:
PHP:
register new shaped recipe for 5 chest named "&cOzelKutu" using air, diamond block, air, diamond block, chest, diamondblock, air, diamondblock, air
[] [] []
[]
[] [] = [OzelKutu]
[]
[] []
Turuncu = Sandık, Mavi = Elmas Blok, Siyah = Boş

Sonda ki 9 tane eşya kısmına çalışma masasında ki 3x3 alana koyulacak eşyaları giriyorsun yazarken 1 den başlayıp sağa doğru gidiyorsun. Eşya koyulmamasını istediğin yerlere "air" yazabilirsin. Burada gördüğün gibi shaped kullandım birde shapeless var buda şekli farketmeyen yani çalışma masasına gerekli itemleri koy yeter yerlerini sallayabilirsin yani :)

Birde bütün üretimleri sıfırlama var bunu yaptığında hiçbir şey üretilemez.
Sunucu kapanıp açıldığında veya reload atıldığında normal minecraft üretimleri geri gelir.
PHP:
wipe server crafting recipes

Örnek kod:
PHP:
command /olustur: #Kenarlari elmas blok ile cevrili sandik (sandik ortada olmali)
    trigger:
        register new shaped recipe for 5 chest named "&cOzelKutu" using air, diamond block, air, diamond block, chest, diamondblock, air, diamondblock, air
        give 4 diamond block and a chest to player

command /olusturdaginik: #4 Elmas blok ve 1 sandik
    trigger:
        register new shapeless recipe for 5 chest named "&cOzelKutu" using air, diamond block, air, diamond block, chest, diamondblock, air, diamondblock, air

command /olustur2x1: #Altin blok yanina sandik (sadece 1. ve 2. slotta)
    trigger:
        register new shaped recipe for 5 chest named "&6KucukOzelKutu" using gold block, chest, air, air, air, air, air, air, air
        give a gold block and a chest to player

command /sifirla: #Butun uretimleri sifirla
    trigger:

Yeterince açık ve net anlattığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Worm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
(skQuery)

Kalıplar:

PHP:
register new shaped recipe for %item type% using %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%
register new shapeless recipe for %item type% using %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%, %item type%

Kullanım:

Örneğin bu şekilde 4 elmas blok ve 1 sandık ile 5 tane "OzelKutu" isimli sandık için üretim şekli oluşturursun:
PHP:

Turuncu = Sandık, Mavi = Elmas Blok, Siyah = Boş

Sonda ki 9 tane eşya kısmına çalışma masasında ki 3x3 alana koyulacak eşyaları giriyorsun yazarken 1 den başlayıp sağa doğru gidiyorsun. Eşya koyulmasını istediğin yerlere "air" yazabilirsin. Burada gördüğün gibi shaped kullandım birde shapeless var buda şekli farketmeyen yani çalışma masasına gerekli itemleri koy yeter yerlerini sallayabilirsin yani :)

Birde bütün üretimleri sıfırlama var bunu yaptığında hiçbir şey üretilemez.
Sunucu kapanıp açıldığında veya reload atıldığında normal minecraft üretimleri geri gelir.
PHP:

Örnek kod:
PHP:
command /olustur: #Kenarlari elmas blok ile cevrili sandik (sandik ortada olmali)
    trigger:

command /olusturdaginik: #4 Elmas blok ve 1 sandik
    trigger:
        register new shapeless recipe for 5 chest named "&cOzelKutu" using air, diamond block, air, diamond block, chest, diamondblock, air, diamondblock, air

command /olustur2x1: #Altin blok yanina sandik (sadece 1. ve 2. slotta)
    trigger:
        register new shaped recipe for 5 chest named "&6KucukOzelKutu" using gold block, chest, air, air, air, air, air, air, air
        give a gold block and a chest to player

command /sifirla: #Butun uretimleri sifirla
    trigger:

Yeterince açık ve net anlattığımı düşünüyorum.
Birde bir şey soracağım şimdi yeni tarif oluşturduk bu tariflere textureden yeni görünüm sağlayabiliyormuyuz

Cutler

Ağaç Yumruklayıcı
Asistan
En iyi cevaplar
0
Zor şeyler istiyorsunuz :) Ama mümkün diye biliyorum..