Konuma hoşgeldin. Bu konuyu tamamen hilesiz iken hiçbir şekilde oyun oynayamayan beceremeyen insanların acizligini ortaya çıkartmak için açtıgımı var sayabilirsin.
Bir Deweloper Normal şekilde oynayan ve bu oyunun hakkının da bu şekilde verilecegine inandıgı için bu plugini eklentiyi yazma gereksinimini duymuş. Buyur buradan izleyebilirsin.
Bu eklenti spigotta şuanda satışta 10 USD fiyati var. Değer ben veririm hileci istemiyorum diyen arkadaşlar için güzel bir netice.
Büyük çoğunlugunu engelleyecegine inaniyorum ben minecrafti hak eden ve hakkını verebilecek kapasiteye sahip insanların yetişmesine ön ayak olabilecegi için sevindim işin açıkçası umarım sende beğenirsin.
Plugini satın almak istersen buradan ulaşabilirsin:
Bir Deweloper Normal şekilde oynayan ve bu oyunun hakkının da bu şekilde verilecegine inandıgı için bu plugini eklentiyi yazma gereksinimini duymuş. Buyur buradan izleyebilirsin.
Büyük çoğunlugunu engelleyecegine inaniyorum ben minecrafti hak eden ve hakkını verebilecek kapasiteye sahip insanların yetişmesine ön ayak olabilecegi için sevindim işin açıkçası umarım sende beğenirsin.
Plugini satın almak istersen buradan ulaşabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: