Hileye Çözüm Arayanlara Katkı..

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Konuma hoşgeldin. Bu konuyu tamamen hilesiz iken hiçbir şekilde oyun oynayamayan beceremeyen insanların acizligini ortaya çıkartmak için açtıgımı var sayabilirsin.
Bir Deweloper Normal şekilde oynayan ve bu oyunun hakkının da bu şekilde verilecegine inandıgı için bu plugini eklentiyi yazma gereksinimini duymuş. Buyur buradan izleyebilirsin.
Bu eklenti spigotta şuanda satışta 10 USD fiyati var. Değer ben veririm hileci istemiyorum diyen arkadaşlar için güzel bir netice.
Büyük çoğunlugunu engelleyecegine inaniyorum ben minecrafti hak eden ve hakkını verebilecek kapasiteye sahip insanların yetişmesine ön ayak olabilecegi için sevindim işin açıkçası umarım sende beğenirsin.
Plugini satın almak istersen buradan ulaşabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aslında bende böyle bir şey yapmayı deneyebilirim ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum.

(Yinede türkiyenin Hacklerinin en az %75'ini uzakta tutar.)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucu'da galiba bir tane client dosya var. Oyuna giriş yaptıktan sonra size bir tane bağlantı(Bağlantı dediği dosya) veriyor sizin oyunun client dosyaları aynın mı diye kontrol ediyor eğer sunucuda'ki client dosyalarla sizin bilgisayarnizdaki oyundaki dosyalar aynın değilse izin vermiyor giriş yapmasına hack diye atıyor.
Kısaca mantığı bu galiba fakat çalışıyor mu çalışıyor :D

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir türk arkadaşta böyle bir şey yapıyordu(çok önceden) ne oldu bilmiyorum.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bence Client-side yapılan en iyi plugin olmuş.
Şimdi ona birkaç hile adı önerisi yapacağım ki onları da kapatsın \_(^ _ ^)_/