VariaNetwork | 1.8.x | Factions | Skyblock | AntiHile | %95 Türkçe | oyna.VariaNw.com

Oistro

oyna.VariaFactions.com
En iyi cevaplar
0
güzel sunucuya benziyor bizde bi sunucu açtık 2 gün önce

sorun şuki kimse gelmiyor sw 100 kişilik 16gpram ama kimse gelmiyor sizce ne yapmam lazm :(
Benim şu an açmamı bekleyen 20 kişi filan var sanırsam , sunucunun tutmasında birçok etken var , en önemlisi adaletli ve sevecen olman gerisi geliyor zaten kimsenin seni bırakası gelmiyor o zaman :)

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Böyle bi' hakkı bulunuyor, bunu sorgulamamanız lazım idi. Zaten böyle bi' hakkı olmasa, moderatör arkadaşlarımız konu'yu onaylamazdı.
Şimdi açıp konuyu, şimdiden tanıtmak istemiş belli ki arkadaşımız. İyi forumlar.
Arkadaş söyledi zaten neden bir daha söylüyorsun ki ?

Oistro

oyna.VariaFactions.com
En iyi cevaplar
0
Sakin olun gençler , sonuçta sunucumu tanıtıyorum bunda illegal bir şey yok.

NeonArtzZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim şu an açmamı bekleyen 20 kişi filan var sanırsam , sunucunun tutmasında birçok etken var , en önemlisi adaletli ve sevecen olman gerisi geliyor zaten kimsenin seni bırakası gelmiyor o zaman :)
şu an serverı gücelledim baya Iyi oldu sizide beklerim

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an serverı gücelledim baya Iyi oldu sizide beklerim
Açıkcası başka bi sunucu tanıtım konusunda kendi sunucunuzu tanıtmak sergilemek yasak ve yanlış bir şey
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca şu arsalardaki deseni beğendim buildler zaten profesyonelliğini ortaya koyulmuş başarılar.

Oistro

oyna.VariaFactions.com
En iyi cevaplar
0
Açıkcası başka bi sunucu tanıtım konusunda kendi sunucunuzu tanıtmak sergilemek yasak ve yanlış bir şey
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca şu arsalardaki deseni beğendim buildler zaten profesyonelliğini ortaya koyulmuş başarılar.
O deseni ben yaptım şahsen kendi elimden çıktı, yorumun için teşekkür ederim :)

Konu güncellendi.

xBrkntPvp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başarılı Ama Sadece Hard Olsa Daha İyi Olcak Lapis Vb. Olmasa İyi Olcak. İyi Sunucu