ROYALNETWORK Icin Tasarımcı Arıyoruz

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ROYALNETWORK
Merhabalar Bugün ROYALNETWORK Icin Tasarımcı Arıyoruz Görevler Çok Basit Birkaç Çizim İstiyoruz Sadece Banner Falan Değil Onlar Zaten Var İlgilenenler Formu Doldurarak Başvurabilirler Kazanana VIP Üyelik Verilecektir Iyi Günler

-----------------
Tasarımcı Formu
Adınız:
Kullanıcı Adınız:
Birkaç Çalışmanız(En Az 2 Tane):
----------------

ROYALNETWORK Dev HUB Server Yakında...

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP Üyelik vereceksinde adam onu kabul etmez diye biliyorum bunu cogu kücük yaşta olan cocuklar VIP Üyelik ister senden ama maps vs vs yapmayıda bilmez diyim sana bunu forumda baktıgında burdakilerin cogu cocuk vs vs ama içinden bydemir var adam gibi adam ona üçretli maps yaptır kafan rahat olsun derim :)

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
İnsanlar galiba bunları cidden kolay işler sanıyorlar.. 6 liralık bir şey için yapılacak bir şey değil. Gerçekten..

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar galiba bunları cidden kolay işler sanıyorlar.. 6 liralık bir şey için yapılacak bir şey değil. Gerçekten..
6 Tl WHUT Vıp 30TL En Küçüğü
VIP karşılığında yapmazlar. Ücretli yaptırmalısın.
şu an Herşeye Para Veriyorum Ona Veremem
aphi vip vey bana noyuyyyy ....
Konu Baltalamyın Lütfen
VIP Üyelik vereceksinde adam onu kabul etmez diye biliyorum bunu cogu kücük yaşta olan cocuklar VIP Üyelik ister senden ama maps vs vs yapmayıda bilmez diyim sana bunu forumda baktıgında burdakilerin cogu cocuk vs vs ama içinden bydemir var adam gibi adam ona üçretli maps yaptır kafan rahat olsun derim :)
VIP karşılığında yapan olacağını sanmıyorum, ücret karşılığında yapmalısınız.
Dediğim Gibi Şuanlık Veremem