Yarın Matematik Yazılım Var :(

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yarın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazılım var ve ben çok şey bilmiyorum ve sanırım zor olacak kopya da sadece kağıt hazırlarsam çekebilirim lütfen taktik verin.

Sakin ol felan demeyin her yazılım düşük geldi bu sefer :/

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten tek çarem o her sayıyı yazarım hoca iyi niyetli fazla nota önem vermiyor ama 50 felan alırsam terlik şov olur evde

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
İçinden kağıt açılan kalemler vardı bi ara onlardan bulabilirsen güzel olur. Çok güzel kopya cekme aletidir.
Bundan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Denedim ordan biliyorum rahattır.

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kopya sorun değil ben sınıfta tek kalsam 5 hoca olsa yine çekerim ama önümdeki de arkamdaki de pek bilmiyor bende kağıda ne yazim fizik değil bu formül yazim 5 problem 3 fonksiyon 2 üçgen zaten hocaya dedim bugün hocam bir günde biz yazılıya girelim dedim inşallah kolay sorar. Hep yazılı bize giriyor ya da iyi geçiyor bize. :( 1 haftada tüm yazılılar bitti nasıl bir sistemse artık.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kopya Çekme Hak Yemeyle Eşdeğer Bir Olay Bence Hayatımda Hiç Kopya Çekmedim Ve Bu Şekilde Memnunum da Başkaları Yarış Atı Gibi Çalışıp Sen Sadece Kopya Çekerek Sınavı Yaparsan Büyük Hakka Girersin Yapman Gereken Bence Basit Bilgisayarı Kapat Kitabı Eline Al Ve Çalış Baktın Olmadı mı Annene Durumu İzah Edersin Ne Alırsan Yine Sen Almış Olacaksın Ama Git Şu Anda Al Bir Kahve Bir Kaç Meyve Ve Aç Kitabı Anlamadığın Yerleri Çalış Bu Kadar .

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kopya Çekme Hak Yemeyle Eşdeğer Bir Olay Bence Hayatımda Hiç Kopya Çekmedim Ve Bu Şekilde Memnunum da Başkaları Yarış Atı Gibi Çalışıp Sen Sadece Kopya Çekerek Sınavı Yaparsan Büyük Hakka Girersin Yapman Gereken Bence Basit Bilgisayarı Kapat Kitabı Eline Al Ve Çalış Baktın Olmadı mı Annene Durumu İzah Edersin Ne Alırsan Yine Sen Almış Olacaksın Ama Git Şu Anda Al Bir Kahve Bir Kaç Meyve Ve Aç Kitabı Anlamadığın Yerleri Çalış Bu Kadar .
Sağol zaten ankara dan amcam geldi tüm kötü yazılılarımı amcam gitmeden söyliyeceğim ve 2-3 gün azar 1-2 hafta yasak sonra yeniden devam. Ama 1 hafta da olmasa daha iyi olurdu 5 günde 12 yazılı :/

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte matematiğin neresinde kopya çekebilirim ki formül yok bir şey yok problemler fonksiyonlar ve üçgenler...