"damage cause is fall" ne oluyor ?Kod:damage of player: damage cause is fall: #olaylar
Oyuncu hasar aldığında hasar düşüş hasarı ise"damage cause is fall" ne oluyor ?
peki sağolOyuncu hasar aldığında hasar düşüş hasarı ise
uyarın için sağolBu konuyla pek bağlantılı gözükmüyor. Bence özelden konuşun ceza falan alırsınız![]()
peki aldığı hasarın süresini nasıl ayarlıyoruz ? yani 5 saniyelik slowness vermesini istiyorum meselaTam olarak iyileşme şeklini belirtmediğin için böyle kodladım.PHP:damage of player: damage cause is fall: set {sakatlanma.%player%} to true apply slowness 3 to the player send "&3Sakat Kaldiniz!" to player on rightclick on paper named "&3Bandaj": if {sakatlanma.%player%} is true: set {sakatlanma.%player%} to false delete paper named "&3Bandaj" from player apply slowness 0 to the player send "&3Sakatliginiz iyileşti!" to player else: send "&3Sakat değilsiniz" to player
*Denenmemiştir.
peki sağol
player's health is less than 9:
eğer oyuncu başka bir yerden damage alınca oyuncunun 8 kalbi kaldı mesela. sonra düşünce 2 damage almış gibi bir şey olur. yani açığı olur bunu kullanırsamOyuncu 1 hasar almışsa kalbi eksikse yaniKod:player's health is less than 9:
Kod:damage of player: damage cause is fall: #olaylar
Teşekür EderimTam olarak iyileşme şeklini belirtmediğin için böyle kodladım.PHP:damage of player: damage cause is fall: set {sakatlanma.%player%} to true apply slowness 3 to the player send "&3Sakat Kaldiniz!" to player on rightclick on paper named "&3Bandaj": if {sakatlanma.%player%} is true: set {sakatlanma.%player%} to false delete paper named "&3Bandaj" from player apply slowness 0 to the player send "&3Sakatliginiz iyileşti!" to player else: send "&3Sakat değilsiniz" to player
*Denenmemiştir.