4.5G 1 Nisan Şakası Olsaydı

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşünsenize tam 00:00'da 4.5G yerine tüm cihazları 2G'ye döndürüp tüm üyelerine mesaj atıyorlarmış...
PHP:
Hehehe kandırdıq sizi ağlayın xd

Ben bu kadar... Sıre sizde? Sizce neler olabilirdi?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadarda yapmazlar. 4.5 g 1 nisan şakası olsaydı (öyle bir şey olmayacak ki) eğer olsaydı 3 g ye felan çekerlerdi yoksa şirketlerinin ne kadar batacaklarını bildikleri için yapmazlar.
Ayriyetten zaten iğrenç şakalara devam edildiği iiçin 4.5g de şakalar patlayabilirdi son şaka onlara ait olacağı için. Örneğin 1 iğrenc şaka :S
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

oky9456

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O kadarda yapmazlar. 4.5 g 1 nisan şakası olsaydı (öyle bir şey olmayacak ki) eğer olsaydı 3 g ye felan çekerlerdi yoksa şirketlerinin ne kadar batacaklarını bildikleri için yapmazlar.
Ayriyetten zaten iğrenç şakalara devam edildiği iiçin 4.5g de şakalar patlayabilirdi son şaka onlara ait olacağı için. Örneğin 1 iğrenc şaka :S
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
U.R.F İstiyoruz !!!!

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
İlk Önce Yapılması Gereken AKK Kaldırılması.
Kaldırılacağını şu an için zannetmiyorum ama önümüzdeki senelerde anca kanun çıkarılarak kaldırılabilir. Sonuç olarak kar gene internet dağıtımından sorumlu şirketin. Mesela ben 16MB/s ye bir 60 liraya 75GB Kotalı Bide 110 liraya 100GB kotalı koyarım. Kar edermiyim evet. Ama bir yandan haksızlık olurmu. Evet...

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaldırılacağını şu an için zannetmiyorum ama önümüzdeki senelerde anca kanun çıkarılarak kaldırılabilir. Sonuç olarak kar gene internet dağıtımından sorumlu şirketin. Mesela ben 16MB/s ye bir 60 liraya 75GB Kotalı Bide 110 liraya 100GB kotalı koyarım. Kar edermiyim evet. Ama bir yandan haksızlık olurmu. Evet...
İnsaf Abi Yether :(