Devrim zamanı!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hahaha! Bu his! Tam gücüm sonunda döndü! Ben Letfune'o Lefos! Seni öldüreceğim! Tıpkı senin beni öldürüşün gibi! Ölümsüzlüğün sadece bir yalan! Liffus'un ışığından kaçamazsın! Benim gücüm karanlık ve ışığı aynı anda taşıyabilirken... senden güçlüyüm! Kardeşim!

LetfuneoFahrient

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
!!! Lefos! Seni tekrar öldürürüm gerekirse! Ama farklısın bu sefer! Sen Letfune'o Lefos değilsin... tıpkı üç yüz yıl önceki gibi... Dark Light Lefos!
Ama bu son değil! Sadece başlangıç! Sonun başlangıcı...

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU Role Playi sürdüren arkadaşları tebrik ediyorum

Dipnot: Konu başlığı ve zamanlamanız manidar beyler :ci:

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnsanlar! Yardımınıza ihtiağacımız var! Onun en zayıf yönü... umutlarımız! Onu yok edebiliriz! Liffus bizimle! Size ihtiyağacımız var! İnsanlar, ejderhalar ve yaratıklar... bir bütün olarak yaşamalı!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Artık gücün bana karşı işe yaramaz! İnsanlar... onların ruhları ve inançları kat kat yüksek! Liffus zamanla güçleniyor! Sonun geldi! Elveda...
LİFFUS LİGHT!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayır... bu olamaz! Ben Letfune'o Fahrient!... ola-maz!...
Başından beri korkuyordun. Ve korku gölgeö gibidir. Sen kaçtıkça seni takip eder, sen büyüdükçe o da büyür...
İyi uykular... Fahrient!

Sonunda... İnsanlar ve yaratıklar bir arada aynı dünyada yaşayabilecekler. Hayalleri gerçek oldu. Korkmayın insanlar. Biz yaratıklar inanı çok iyiyizdir. Eskiden korkunç bir kabus olabilirdim ama Liffus sonunda beni özgürlüğüme kavuşturdu. Umarım iyi vakitler geçiririz! Artık burada sizinle olacağım. :D [Gülümse]

ÜnlüMemati

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başından beri korkuyordun. Ve korku gölgeö gibidir. Sen kaçtıkça seni takip eder, sen büyüdükçe o da büyür...
İyi uykular... Fahrient!

Sonunda... İnsanlar ve yaratıklar bir arada aynı dünyada yaşayabilecekler. Hayalleri gerçek oldu. Korkmayın insanlar. Biz yaratıklar inanı çok iyiyizdir. Eskiden korkunç bir kabus olabilirdim ama Liffus sonunda beni özgürlüğüme kavuşturdu. Umarım iyi vakitler geçiririz! Artık burada sizinle olacağım. :D [Gülümse]
Tanrı seni korusun Lefos...