Shader Mod Saydamlık Sorunu Acill !!

frovel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle selam , Hangi shader modunu yüklersem yükleyeyim karakterin eli ve elinde tuttuğu her şey saydamlaşıyor şuanda sues shader kullanıyorum öncesinde 6 tane daha mod denedim hepsinde aynı sorun var lütfen yardım edin çok rahatsızlık verici bir durumdayım ..

ÜnlüMemati

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
%appdata > .minecraft > versions > 1.7.x&1.8.xShaders Mod Versiyonu > Java Dosyasını WinRaR ile aç > assets > minecraft > textures > items > ordaki resimler oyundaki itemlerin resimleridir bak bakıyım ordaki resimlerde saydam mı ?

frovel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi ben anlamıyorum ki ne saçma bir sorundur rudoplays shader mod da yüklü shader değiştirmeden önce saydamlık yok shader değişiyorum saydam oluyor hepsinde aynı şeyi yapıyor tek bir shader modda değilki sorun sinirimi bozdu ya ..

Dominic48

Lagomorph
En iyi cevaplar
0
Eğer grafik kartın AMD ise AMD "16.3.1 hotfix"*1 diye bir update çıkarttı yakın zamanda, arkadaşın biride çözümün videosunu*2 çekmiş ama İspanyolca
2^:
1^:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Grafik kartına uygun olanı indir

Edit: Tam link

frovel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
karaktere dışardan baktığımda bir sorun yok fps modun da iken saydam oluyor direk

Eğer grafik kartın AMD ise AMD "16.3.1 hotfix"*1 diye bir update çıkarttı yakın zamanda, arkadaşın biride çözümün videosunu*2 çekmiş ama İspanyolca
2^:
1^:

Grafik kartına uygun olanı indir

bakıyorum hemen

Video yardımı ile sorunu çözdüm çok teşekkürler arkadaşlar, sıkıntı optifine ile amd driverıyla alakalı 1.9 için olan optifine ı yüklediğimde shaders mod core yüklemeden direk shader seçmeme izin veriyor ve saydamlık problemi kalmıyor ama 1.9 altında hala kullanamıyorum saçma bi sorun .. Ayrıca 1.9 da shader pack den 2 katı daha iyi fps alıyorum

Son düzenleme: