Roblox Kanalı Olunmalı Mı ?

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar roblox denen bir oyun var ve bu oyun minecraft gibi korku mapleri parkur mapleri hayatta kalma mapleri minigameler falan var ama türkiyede ne kadar takipçisi var bilmiyorum bende roblox kanalı açsam mı diye düşündüm sizce nasıl olur tutar mı çünkü türklerde çekecen çok görmedim çekse bile eskiden

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmaz! bir İhtimal Olsa Bile Yaşına Bakacaklardır.

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede olmaz öyle oynanış videoları falan hiç, dalga geçerler, çekeceğim illaki diyorsan exploit videoları çek. Daha çok tutar TrafficConeGames ve Icy Creamy'gibi.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D zaten kanal free to play o yüzden dedim acaba çeksem mi kanalımda zula-wolfteam-dragon saga-robocraft yani bedava oyunlar üzerine bir kanal sizce iyi mi pc çok iyi olmadığı için bu oyunlara başladım :)
Unturned Roleplay'in İyi İse Yapabilirsin(Cidden İyi Olmalı)

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D zaten kanal free to play o yüzden dedim acaba çeksem mi kanalımda zula-wolfteam-dragon saga-robocraft yani bedava oyunlar üzerine bir kanal sizce iyi mi pc çok iyi olmadığı için bu oyunlara başladım :)
Bedava oyunların videolarını çekiyorsan kesinlikle ama kesinlikle Trove ve ArcheAge çekmelisin.

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Unturned Olsa Daha İyi Olur.Youtube'dan MeLikeBigBoom Ve 2rgames Kanalına Bakarsan İyi Olur.
Bedava oyunların videolarını çekiyorsan kesinlikle ama kesinlikle Trove ve ArcheAge çekmelisin.
kanal sezon sezon olacak mesela şuanda kanalın 1.sezonundayım yeni açtım 1.sezon 2-3 ay sürecek ve 2-3 ay oynadğım oyunlar sabıt olacak sonra 2.sezonda bütün oyunların serileri bitecek ve yeni oyunlara başlıcam (şuanda zula dragon saga vb. oyunlardan ilerliyorum) ve bence sadece unterned üzerine bir kanal kurmak mantıksız bura türkiye :D insanlar vurdulu kırdılı sevio :D