Korkularınızı paylaşın

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Büyük köpeklerden çok korkarım.
Ve kızlar... kızlardan bende cok korkuyorum ;( Geçen sene dershaneden bi kız arkadasımın evindeydim ve tektik. Beni kızdırıcak bi hareket yapmıstı, bende onu yatırıp gıdıklıcaktım. canım arkadasım ya ona bisey yapmayım diye sonra o beni yatırıp ellerimi tutup üstümde hoplamaya basladı. :aşık:
kızlar çok azgın uzak durmak lazım ben çıplakken oldu ona benzer bir olay Sim çok abaza bir kız xD cinsel istismara uğramış gibi his ettim .s.s :emin: @Uchiha_Madara

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resmini paylaşmak isterdim fakat çok korktuğum için google görsellerde arattığımda alt+f4 çekip laptopu kapattım bir daha açtım. Ve şimdi burdayım, korkulu rüyam ''ÖRÜMCEKLER'' ile birlikte.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Aynalardan Çok Aşırı Derecede Korkarım Yok Olucam Arkamda Biri Canlanacak Diye Aşırı Korkarım
Resmini paylaşmak isterdim fakat çok korktuğum için google görsellerde arattığımda alt+f4 çekip laptopu kapattım bir daha açtım. Ve şimdi burdayım, korkulu rüyam ''ÖRÜMCEKLER'' ile birlikte.
örümceklerden bende çok korkuyorum ama aynadan daha çok evde tek başıma durunca

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asansör, genelde mahsur kalmak.

Toplum. Başka bir korkum yok :/

Ona bir süre sonra alışıyorsun be. "Madem öyle işte böyle" "Öyle başa böyle tarak" oluyorsun misler gibi toplumdan biri oluyorsun. İki Üç doz Jean Paul-Sartre öneriyorum. (Ha sen dersen ki ben Camu öğretilerinin sıkı takipçisiyim bilemem.)

Dominic48

Lagomorph
En iyi cevaplar
0
Saydam ve ince şeylere karşı aşırı tepki gösterme
Tül gibi saydam olan her şey değişik bir his bırakıyor, belkide küçüklüğümde olan bir olaydan falandır

Buna baktığımda üzerime chill iniyor

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Tuvalette kilitli kalmaktan korkuyorum.
Küçükken 3 saatimi alaturka WCde geçirdiğim için o günden beri kapıyı kilitlemiyorum.