White Fear -I-

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben @RivonS Bugun Sizlere Minik Bir Harita Yapmayı Umdum Umarım Beğenirsiniz
İsterseniz Uzatmadan Resimlere Geçeyim ;

Yapının Resimleri Bu Şekilde Şimdi İse Pm Adresime Geçeyim;
PlanetMinecraft Adresim;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Günler :)

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tek Sormak İstediğim Şey Şu Bu Sefer Kusur Aramıyacağım Neden MinecraftTürk Forumunda Paylaşılan Yapıların Hepsi İngilizce İsimli Acaba Daha Şekil Olduğunumu Düşünüyorunuz ? Hayır Öyle Olmuyor Beyaz Korku Ya da Her Neyse Ne Anlamı Var ? Türkçe İsim Kullanmak Varken Ne Bu İngilizce Düşkünlüğü

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek Sormak İstediğim Şey Şu Bu Sefer Kusur Aramıyacağım Neden MinecraftTürk Forumunda Paylaşılan Yapıların Hepsi İngilizce İsimli Acaba Daha Şekil Olduğunumu Düşünüyorunuz ? Hayır Öyle Olmuyor Beyaz Korku Ya da Her Neyse Ne Anlamı Var ? Türkçe İsim Kullanmak Varken Ne Bu İngilizce Düşkünlüğü
Kişisel seçimler,yapının ismi white fear.anlamı olmak zorunda değil ? white fear harflerin bütünü arkadaş,sadce cool durduğu içinde seçebilir. Küp sanatında isimler Değil Yapının kendisi önemlidir

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kişisel seçimler,yapının ismi white fear.anlamı olmak zorunda değil ? white fear harflerin bütünü arkadaş,sadce cool durduğu içinde seçebilir. Küp sanatında isimler Değil Yapının kendisi önemlidir
Zaten Yapıda Kusa Aramayacağım Diyerek Bu Yorumu Yapmıştım Yapı Cidden Güzel O Konuda Bir Şey Demiyorumda Türk Asıllı Bir Forumda Bu Kadar İngilizce İsim Kullanılması Beni Üzüyor Tabi Kişisel Seçim Bunlar Karışmaya Hakkım Yokta Yine de Türkçe Kullanılması Daha Bir Mutluluk Duyuyor İçimde PMC'de Bir Türk İsimli Yapının Ana Sayfaya Taşınması Sizcede Daha Hoş Olmazmı

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılarını inceledim yapıların güzel fakat biraz sade geldi bana yapının çevresine havaya felan biryerlere daha birşeyler ekleyin detay olsun. Ama beğendim güzel olmuş. :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapı ve fikir güzel ancak detaylar eklenerek daha da güzel olabilir şuanlık haliyle gözümde az detaylı bir kubbe gibi gözüküyor ancak yine de güzel.Başarılar dilerim.