Yardım Yetki Verme yardim

Dupsss

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar serverda cift yetki vermek istiyorum mesela vip rehber bunu nasil yapabilirim.
telefondan yaziyorum kusura bakmayin

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Oyun içinden,

/mangadd viprehber #Grup oluşturur.
/mangaddi viprehber vip #Gruba viplerin yetkisini verir.
/mangaddi viprehber rehber #Gruba rehberlerin yetkisini verir.
/mangaddv viprehber prefix &2[VipRehber] &a #&2[VipRehber] &a gibi taglar düzenlemenize yardımcı olur.

Şeklinde yapılabilir. # işareti ve sonrasını yazmayın lütfen, onları açıklama yapmak için kullandım.

Dupsss

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun içinden,

/mangadd viprehber #Grup oluşturur.
/mangaddi viprehber vip #Gruba viplerin yetkisini verir.
/mangaddi viprehber rehber #Gruba rehberlerin yetkisini verir.
/mangaddv viprehber prefix &2[VipRehber] &a #&2[VipRehber] &a gibi taglar düzenlemenize yardımcı olur.

Şeklinde yapılabilir. # işareti ve sonrasını yazmayın lütfen, onları açıklama yapmak için kullandım.
teşekkürler bildiğimiz ona özel bi tag açıcam kısa yolu yok yani direk rehberle vipin yetkilerini ona taşırım tek tek yazmak zor geldi açıkçası en baştan :D

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
teşekkürler bildiğimiz ona özel bi tag açıcam kısa yolu yok yani direk rehberle vipin yetkilerini ona taşırım tek tek yazmak zor geldi açıkçası en baştan :D
Configden yeni grup oluşturup yetki yazmak yerine, bu yol en kısa yoludur. Rica ederim iyi çalışmalar.

Dupsss

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Configden yeni grup oluşturup yetki yazmak yerine, bu yol en kısa yoludur. Rica ederim iyi çalışmalar.
ya beni üzen şey mesela şimdi rehberim skylord oldu fakat tag gelmiyo ben rehberden tut viplere kadar bunu eklicem ayriyetten şimdi rütbe sistemi getiricem oda bi ton iş üzdü..