[İstek] Günlük Ödül

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Skript ile chest comand a uyumlu bu pl yi yapabilen varmı
günlük ödül ilk gün 5k para mesela 2 gün 10k 3 gün 20 dia + 15k gibi
skript veya pl

yapabilecek arkadaşlar skype:kralbenimss​

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Basit yani hani gaza getirmeye çalışmayın insaları*
Hatta mantık atayım*
Bir değişkeni atayıp her 24 saatte bir onun olduğu sayının (eğer 2'yse 2. günün hediyesini ver falan) ödülünü ver ve arttır*
7 günde resetlenecekse 7 olduğunda resetlersiniz*
ve bir de Chestcommands kullanamazsın onda kolay kolay*

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ChestCommands'a gerek olmadan da yapılır. İstersen sunucuda geçirdiği aktif saate göre yaparım. [Unutmayın ben "Satıcı"' rank'ındayım. Ücretle yapabilirim.]

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu ben yapmış olsam ücretli paylaşmam. Çünkü uğraş gerektiren bir şey. (Forum diliyle söylüyorum) Biraz yapmaya çalışın emek verin. Adamlar pluginini yapmış parayla satıyor. sen neden kendin uğraşmıyorsun ?
NOT: Bu benim kendi düşüncemdir. Eğer yapmaya çalıştıysan da Konunun Sonuna "NOT" başlığı altında yazmanı tavsiye ederim.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu ben yapmış olsam ücretli paylaşmam. Çünkü uğraş gerektiren bir şey. (Forum diliyle söylüyorum) Biraz yapmaya çalışın emek verin. Adamlar pluginini yapmış parayla satıyor. sen neden kendin uğraşmıyorsun ?
NOT: Bu benim kendi düşüncemdir. Eğer yapmaya çalıştıysan da Konunun Sonuna "NOT" başlığı altında yazmanı tavsiye ederim.
yapmaya çalıştım ama hard core bu kadar bilgim yok.

Gorgor15356

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Skript ile chest comand a uyumlu bu pl yi yapabilen varmı
günlük ödül ilk gün 5k para mesela 2 gün 10k 3 gün 20 dia + 15k gibi
skript veya pl

yapabilecek arkadaşlar skype:kralbenimss​
Kardeşim bende arıyordum fakat yok senin için uğraşıp yapacağm bunu olabildiğince yayın !