BattleDragon14
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sevdiğim kız sanırım başkasıyla sevgili ya da uyduruyorlar. Ben ne yapcam yyaa
Tamamen Başkasıyla Sevgilimi Degilmi Ögren Sonra Bana Söyle Taktik Veririm .)
Zaten arkadaşıma sordurttum. Ama uydurma olma ihtimali de var. Yarın gerçeği öğrenmeye çalışıcam. Eğer soy adını öğrenirsem facesini patlatıp kurcalayacak var mı?Direk sormanı hiç tavsiye etmem, bu konuları konuştukça batar insan. O sebeple -her ihtimali düşünerek söylüyorum- hayal kırıklığına uğramayacağından eminsen, çok çok çok merak ediyorsan, bir arkadaşınla onun bir arkadaşına sordur. Fakat söyleyeyim çok irdeleme üstüne gitme yani.
Kendini çok mu komik zannediyorsun?Çıkar ve masaya vur
@faketaxidriver
Araştırıyorum, o dediğin "heycanlanma, ortalığı sakinlemeye çalışmak, fikir üretmek vb." Hepsi oluyor :/ Araştırtıyorum. Sabırlıca bekliyorum. 1. Sınıftan şu ana kadar (Lise Son) Kimseyi sevmemiştim. Nasıl unutayım şimdi? Hemen pes mi edeyim? Hiç olmadı sevgilisi varsa, bi whatsapptan ".... ben ana önemli bir şey söylemek istiyorum... Diyip seni seviyorum diyip ki sen beni dğeil ..... adlı kişiyi seviyosun sana mutluluklar" desem mi ki?Bir insanın zeka fonksyonunu en çok tetikleyen şeydir bir anda çok zor durumda kalmak. Binêvi hiç istemediği bir durumda olmak. Örneğin bir anda öğretmenin sınav yapması veya aniden savaş başlaması.
Araştırmalara göre böyle anlarda insanların verdiği tepki sırasıyla Panik atak > Heyecan > Sakinliği korumaya çalışmak > Düşünme >Bir Fikir üretme > Durumu düzeltme yönünde gidiyor.
Eminim ki olmasını istemediğin şey sevdiğin kızın sevgilisi olmasıdır. Bu tür durumlarda zeki davranabilirsin. Biraz zekanı çalıştırıp dolaylı yoldan sor, biraz araştırma yap, duygularını yönet, heyecan yapma sakin ve soğuk kanlı kal.
En iyisini iste, en kötüsüne hazırlan! diyelim ki en kötüsü oldu, dünyanın sonu değildir. Kendini geliştir! Yapabilirsen sabret, yapamazsan başkasını bul
Hestia'dır sakinliğini koruyan tanrıça, bozulana kadar çıkacak savaşa!
Sağ ol, işsiz gibi hepsini okudum. Kız okuldan birini değil, başka biryerden birini seviyor (uydurmuyorlarsa tabi). Ben ggYardım lazım galiba. (Konu troll değilse) Sandalye çek bakalım. O arada bunu veriyorum arka plana, dinle efkarlanırsın biraz:
Buraya açıldığına göre demek ki ona itiraf edemedin henüz ve bu seni içten içe yiyor, anlaşıldı. Önünde birkaç seçenek var: (Aşağı indikçe önerilerin ulaştırdığı sonuçlardaki netlik oranı azalıyor, baştan uyarıyorum.)
+Doğrudan medeni bir şekilde kıza içini dökmen. Her şeyi açıklığa kavuşturur bu.
+Arkadaşları(n) aracılığıyla durumu sorgulatman. Ama iyi birini seç ki sonra arkanda iz bırakma.
+İpuçlarını kullanarak yorumlar yap. (Netlik oranı çok çok az ama yakalanma oranın oldukça düşük.) Nedir bu ipuçları?
Bu ipuçları, kıza sevdiği çocuktan bahsedersen normalden biraz daha farklı tepki verecektir. Mesela o kızın duyabileceği bir mesafedeyken "Olm Ahmet ne fena düştü geçen gün maçta yaa!" (Ahmet'i kızın sevdiği kişi olarak kabul edelim.) diye konuşursan ve kız da bunu duymuşsa istemsizce konuşmanın duyulduğu yöne bakabilir, bu birinci ipucu. (Tabii amuda kalkarcasına bağırmaman gerek, normal bir şekilde arkadaşlarınla konuşuyormuş gibi olmalısın. Diğer tipteki bir konuşmaya herkes bakar zaten.)
Kızın / erkeğin suratlarında birbirilerinin görüş alanındayken aptalca ve hormon kokan hareketler yaptığını (erkekler için maç yaparken oralardan kız geçtiğinde orta sahadan karşı kaleye şut çekmek gibi) ya da birbirilerini keserek (bakışlarıyla, lütfen) aptalca gülümsediklerini fark edersen vardır bir şeyler.
Şimdilik bu kadar, durum hakkında detay verirsen daha da anlatırım belki.
![]()
Araştırıyorum, o dediğin "heycanlanma, ortalığı sakinlemeye çalışmak, fikir üretmek vb." Hepsi oluyor :/ Araştırtıyorum. Sabırlıca bekliyorum. 1. Sınıftan şu ana kadar (Lise Son) Kimseyi sevmemiştim. Nasıl unutayım şimdi? Hemen pes mi edeyim? Hiç olmadı sevgilisi varsa, bi whatsapptan ".... ben ana önemli bir şey söylemek istiyorum... Diyip seni seviyorum diyip ki sen beni dğeil ..... adlı kişiyi seviyosun sana mutluluklar" desem mi ki?
Sağ ol, işsiz gibi hepsini okudum. Kız okuldan birini değil, başka biryerden birini seviyor (uydurmuyorlarsa tabi). Ben gg
1 - Yok der çünki sınıfta bildiği 3 kişi var.Ben bir de işsiz gibi yazdım bunları, kıyaslamayalım bence. B)
O zaman bir süre bekle, gözlemle. Çok bir şey bulacağını sanmıyorum ama olur da belki şaka olduğu ortaya çıkar bir şekilde. Eğer bir şey çıkmazsa da önünde 3 seçenek var, her türlü yüz yüze soracaksın:
+İsmini vermek istemeyen birileri sevgilin olup olmadığını soruyor. (Kendini gizlemeni sağlar.)
+Arkadaşlarla iddiaya girdik, senin sevgilin var mıydı? (Kabahatini kısmen örter.)
+Merak ettiğim bir şey var, sevgilin var mıydı? (Kaçacak yerin yok, zaten kaybedecek bir şeyin de yok. Kız sevgili yapmışsa baştan kaybetmişsin, yapmamışsa ama senin hakkında bir şeyler sezerse de o zaman asıl eğlence yeni başlıyor.)
Gidip onu sevme beni sev mi diyiym? Bi kere sevgiliyse artık üzerine soğuk bir su içiceksin. Onu sevdiğinide söyleme boşu boşuna üzülmesin :/Direk namusunu temizde![]()
1 - Yok der çünki sınıfta bildiği 3 kişi var.
2 - Kesinlikle anlar. Zaten onun yanında olduğumda kaçışlarımdan flan. İmkanı yok söyleyemem.
3 - "Niye merak ediyor?" Bizim sınıf fesatPlus'larla dolu. Help please yarın arkadaşıma sordurtcam . En azından şu an aram iyi. Konuşabiliyorum arada sırada. Şimdi daha çok utanıp şey yapamam. Kaybedecek bir şeyim yok mu??? Var abi kız'ı ben çok seviyorum. Öyle + sapık şeylerle alakam yok. Öyle fesat niyetim yok.