Web Üzerinden Açık Artıma Sistemi Hakkında Görüşleriniz

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Sunucumuz için geliştirdiğim Açık Artırma sistemi web sitesi üzerinden yapılabiliyor, açık artırma sistemi hakkında bir kaç bilgi vereceğim aşağıda:

Açık artırma sistemi hakkında:

- Her 60 dakikada bir kez sabit eşyalar markete koyuluyor (Spawner,P4Set) gibi eşyalar, bu 60 dakikanın sonunda eşyalara en yüksek teklifi veren eşyayı alıyor.
- Teklif parası olarak Coin kullanılıyor.
- Bir kişinin verdiği mevcut teklifin üzerine diğer bir kişi daha fazla Coin basarsa ilk kişinin Coin'in yarısı geri veriliyor.
- Açık artırma sistemi gece gündüz hiç durmadan 7/24 devam ediyor.
- Bu sayede gece aktif olacak oyuncularda kazanacağımızı düşünüyoruz bu sistem hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.
- Oyun içinde /acikartirma ile açık artırmadan aldıkları eşyaları alabilecekler.
- Sistem şu an tamamlandı ve aktif!

Bir kaç fotoğraf:

Açık Artırma:

Teklif verme sistemi:

Sizlerden bu sistem hakkında ki görüşlerinizi rica edeceğim; neler yapılabilir, neler yapılamaz, neler kötü olur, neler iyi olur gibi yorumlarınızı bekliyorum.

SİSTEM SATILIK DEĞİLDİR, SATIŞ HAKKINDA YORUM YAZMAYIN; BU KONU SADECE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN AÇILMIŞTIR!

Tasarım değiştirildi ve düzenlendi (11.04.2016)

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oldu olacak cs:go, dota2 vs oyunlardaki gibi jackpot sistemi yap olay oraya kadar gitmiş :)
Başarılı bir düşünce fakat her oyuncu için siteye gir teklif yap vs tuhaf olabilir hele ki küçük çaplı bir sunucu için. Birde bu coinler TL ile alınan tarzdamı yoksa oyun elde edilebiliyormu ?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Oldu olacak cs:go, dota2 vs oyunlardaki gibi jackpot sistemi yap olay oraya kadar gitmiş :)
Başarılı bir düşünce fakat her oyuncu için siteye gir teklif yap vs tuhaf olabilir hele ki küçük çaplı bir sunucu için. Birde bu coinler TL ile alınan tarzdamı yoksa oyun elde edilebiliyormu ?
Doğru :)
Coinler oyun içinden elde ediliyor, o siteye girip 2 saat teklif vermek gerçekten sıkıcı onun içinde bir çozum yolu bulduk :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Önceden basanın neden parasının yarısı veriliyor? Açık arttırma böyle bir şey değildi bıraktığımda

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Çok Güzel Bir Sistem Ellerine Sağlık Ancak Biraz Daha Geliştirilmeli
Şu "geliştirilmeli" olayını bir türlü anlamıyorum. Eksiği görürsün söylersin tamam. Ama geliştirilmeli ne demek? Adam ne yapsın düşünce okuyan kod mu yazsın? Sen siteye girmeden hangi eşyaya ne kadar teklif vereceğini otomatik mi anlasın? Şu geliştirilmeli kelimesini biraz destekli söyleyin insanlar ne olduğunu anlasın ve uygun gördüğü ekleme/çıkarmaları yapsın. Oh be.

Kişisel algılama birisine patlayacaktım sana denk geldi.

ZeKiCanAYDIN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tasarimi biraz daha goz alıcı yaparsanız iyi olur bence

Şu "geliştirilmeli" olayını bir türlü anlamıyorum. Eksiği görürsün söylersin tamam. Ama geliştirilmeli ne demek? Adam ne yapsın düşünce okuyan kod mu yazsın? Sen siteye girmeden hangi eşyaya ne kadar teklif vereceğini otomatik mi anlasın? Şu geliştirilmeli kelimesini biraz destekli söyleyin insanlar ne olduğunu anlasın ve uygun gördüğü ekleme/çıkarmaları yapsın. Oh be.

Kişisel algılama birisine patlayacaktım sana denk geldi.
Yanlız Sakin Sampıyon sakin bu ne hiddet bole

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR sistem gerçekten harika fakat önceden coin basan birinin ardından daha yüksek coin basınca önceki coin basan kişinin coinin yarısı neden geri veriliyor tamamı değilde ? şurdan çıkardığım şey daha fazla para kazanmak ? para tuzağı gibi geldi bana.