F2P Kanalı Kurmak Mantıkli Mi ?

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben bedava oyunlar üzerine bir kanal kurmak istiyorum ama bu bedava oyunlar dediğim küçük oyunlar değil Zula Wolfteam Dragon Saga gibi FPS MMO rpg oyunlarının üzerine kanal kuracgim kanal sezonlardan oluşacak 1 sezon 3 ay sürecek ve 1 sezon aynı free2play oyunlar oynayacağım ama böyle bir kanal izlenir mi turkiyede hiç ama hiç free2plqy çeken kanal yok çekse bile bu mantık yanı bedava oyunlar üzerine kuran yok bu yüzden endiseliyim sizin fikrinizi almak istedim f2p üzerine bir kanal mı kurayim yoksa farklı değişik oyunlar üzerine mi hangisi daha çok ilgi çeker

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 ay 1 sezon olayı tutmaz bence. İnsanlar çeşitlilik arar. Ayrıca f2p oyunlar da çok izlenmeyebilir.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zula, Wolfteam gibi oyunlar çekersen açıkçası 10 yan hesap açıp bütün videolarına dislike atarım ._.

Önceliğin kalitede olması lazım. İlaha herkes aynı oyunu çekiyor diye sende onları çekme. MMORPG demişsin. Git GW2(Guild Wars 2)'nın videosunu çek. Örnek verdim :D

FPS olmak yerine sıkmadan izlenecek videolar yapabilirsin büyüdükçe açılabilirsin. Örneğin otur bir MMORPG'yi 2-3 ay oyna öğren onun videolarını çek. Öğretici videolar olabilir mesela. Örneğin; "Guild Wars 2 | 1'den 50'ye Kasılma Yerleri" yapabilirsin.

HER ŞEY SENİN ELİNDE!

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zula, Wolfteam gibi oyunlar çekersen açıkçası 10 yan hesap açıp bütün videolarına dislike atarım ._.

Önceliğin kalitede olması lazım. İlaha herkes aynı oyunu çekiyor diye sende onları çekme. MMORPG demişsin. Git GW2(Guild Wars 2)'nın videosunu çek. Örnek verdim :D

FPS olmak yerine sıkmadan izlenecek videolar yapabilirsin büyüdükçe açılabilirsin. Örneğin otur bir MMORPG'yi 2-3 ay oyna öğren onun videolarını çek. Öğretici videolar olabilir mesela. Örneğin; "Guild Wars 2 | 1'den 50'ye Kasılma Yerleri" yapabilirsin.

HER ŞEY SENİN ELİNDE!
Ben cekicem demedim bu oyunlar gibi oyunlar dedim PC çok iyi değil benim yanı far cry battlefield gibi oyunlar cekemem bu yüzden f2p istedim yanı :D ve zaten şuanda ne çekeceğime karar verdim oyunlar ile ilgili bir bilgi kanalı

3 ay 1 sezon olayı tutmaz bence. İnsanlar çeşitlilik arar. Ayrıca f2p oyunlar da çok izlenmeyebilir.
Günde 2 video haftada 7 farklı oyun videosu gelecek (1 oyun değil 7 ) ki zaten ben vazgeçtim artık oyunlar üzerine kurulu bir bilgi kanali kuracagim

Son düzenleme:

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
F2P Çekme.
Çekeceksen De Modlar,Haritalar Falan Yükle.
Örneğin:
-Unturned'e
-Daha Fazla Ataba,

-Daha Fazla Gıda/Içecekler,
-Daha Fazla Silah
Ekleyen Bir Mod,Yanına Da Harita Yükleyebilirsin.
Böyle Yaparsan Tutar.
AMA;
-Çok Kötü Modlar,
-Hataı,Crash Verdiren Modlar,
-Kötü,Hatalı Haritalar,
Yükler Ve Çekersen 0 Abone 10 Diss Olur.
--Eşyalar--
Mesela Çekeceğin Videoya Güzel Bir Mikrofon Almalısın.Ayrıca TV,Aile Sesleri VB. Olmamalı.Ayrıca Mikrofon Cızırdamamalı,Videoda Senin Sesin Ve Oyunun Sesi Olmalı.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
F2P Çekme.
Çekeceksen De Modlar,Haritalar Falan Yükle.
Örneğin:
-Unturned'e
-Daha Fazla Ataba,

-Daha Fazla Gıda/Içecekler,
-Daha Fazla Silah
Ekleyen Bir Mod,Yanına Da Harita Yükleyebilirsin.
Böyle Yaparsan Tutar.
AMA;
-Çok Kötü Modlar,
-Hataı,Crash Verdiren Modlar,
-Kötü,Hatalı Haritalar,
Yükler Ve Çekersen 0 Abone 10 Diss Olur.
--Eşyalar--
Mesela Çekeceğin Videoya Güzel Bir Mikrofon Almalısın.Ayrıca TV,Aile Sesleri VB. Olmamalı.Ayrıca Mikrofon Cızırdamamalı,Videoda Senin Sesin Ve Oyunun Sesi Olmalı.
Minecraft ücretli oyun diye mi izleniyor sanıyorsunuz?
Oyunlar üzerine kurulu bir bilgi kanalı açacağım ekipmanlarim iyi tutar mı top 10 kistler esster eggler falan ?