Minecraft Creeper Saati

creeper92

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum. Kardeşim içinde bir tane sipariş edebilirim kararsızım. Ancak 3-4 gün içinde harçlığım verilecek. Koyu minecraft fanı olarak baya heyecanlıyım. O yüzden buraya yazıyorum. :nyan:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Satıcıyla konuştum kesin bir şey diyemem ürün 3-4 güne bitedebilir kaladabilir dedi. Ancak tekrar getirtecekmiş. O yüzden sıkıntı etmedim.

Bu çeşit başka ürünlerde varsa almak istiyorum.

Bilgilendirirseniz sevinirim. :ayran:

MuzafferMUT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalnız 70 TL pahalı geldi bana. Bence Alma. Minecraft ile ilgili başka şeyler almanı tavsiye ederim.

creeper92

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben satın alabilirim

:D umarım alarm vakti patlamaz :ÇD

vallahi şahane bir şey tükenmeden almamız gerek beklemeyi sevmiyorum hiç:alkış:

Yalnız 70 TL pahalı geldi bana. Bence Alma. Minecraft ile ilgili başka şeyler almanı tavsiye ederim.
Biraz araştırdım sitede ama köpükten yapma kılıcını 80 liradan sattıklarını görünce kesinlikle saati almaya karar verdim hocam. 7 farklı renk seçeneği de var ama ben büyük ihtimal yeşilde bırakırım onu :sinsi1:

creeper92

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hocam heves ettim gece yeşil led ışığını açık bırakıp alarmını kurup yatacağım. odaya renk katar creeper temalı bir saat bulmuşum çok değil bence. oda sıcaklığını ölçüyor tarih ayarıda var vallahi beni kimse yıldıramaz bu saatten sonra :şapka:

Satıcıyla konuştum indirim yaparsa 1 tanede kardeşime alacağımı söyledim. Bence hepberaber baskı kurarsak indirim yaptırırz arkadaşlar. :parti::red2: