[ Play.DarkFears.Net ] < 1.7.2 Survival Sunucu | [Sınırsız Eğlence] [Açık Arttırma] [Timber] [Takım]

Zdog101TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

DarkFears Tanıtımına Hoşgeldiniz!
IP: Play.DarkFears.Net

Sürüm 1.7.2

DarkFears adlı sunucumuz tamamen survival bir sunucudur.Vip'ler ne ezilir nede ezer.Tam kıvamında bir oyun keyfi ayarladık sizler için.Sunucumuzda çeşitli güzel şeyler bulunmaktadır.Sunucumuzda Açık Arttırma bulunmaktadır.Keyifli bir survival için bizi tercih edebilirsiniz.İyi oyunlar arkadaşlar bizi tercih ettiğiniz veya edeceğiniz için teşekkürler.Unutmayın bir oyunda en önemli şey ''Zevk''Almaktır.Bu zevki sizlere sunuyoruz.
DarkFears
Sunucu Özellikleri
Yeni Açıldığımız İçin Slot [26]

Açık Arttırma
İsimli Kafa Düşürme
Claim sistemi
Lagsız Bir Ortam
Almanya Hostlu
Hile koruması
PVP Kaçış Engelleyici
Gerçekçi ağaç kesme
[Timber]
2 Sethome Hakkı
Ve Çok Keyifli Survival Zevki

İletişim Bilgilerimiz;

Zdog101TR (Kurucu)

İletişim Skype: abcstar_12

VIP üyelik alarak sunucumuza destek çıkabilirsiniz, diyeceksiniz "VIP alınca parayı cebe atıcaksınız" gibi cümleler kuranlar olucaktır; Böyle bir şey yoktur, biz VIP üyelik'ten elde ettiğimiz belli miktar ödeme'yi sunucumuza yatırıyoruz ki sunucumuzun makinesi'ni güçlendirelim. VIP üyelik almak istiyen arkadaşlarımız olursa Zdog101TR (Kurucu) skypesini eklemeleri yeterli olucaktır.

Sunucu Aktif.her şey Sıfır.İlk Oyuncularımız Olma Şansını Veriyoruz.Hadi Bakalım Eğlence ve Macera Başlasın !

Son düzenleme:

berkebaba123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
durduk yere hawkeye ile ws atarken ban yedim bune ya Michellejulia

Son düzenleme:

Meto1122

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
evet rehber adayyıım beni biliyorsunuz zaten daha öncedende serverda rehber olmuştum yine adayım skypede ekliyim
rehber adayıyım adım maxwax7

Son düzenleme:

Batuhan5730

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mükemmel bir server Bende bu serverin oyuncusuyum Eskidende oyuncusuydum yeniden açılmış mükemmel olmuş Herkeze tavsiye ederim görebiliceğiniz en iyi türk survival serveri

MrHandsome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverde Rehberlik İçin Başvuruyorum

Nick: BaixaMemoria
Ztn Önceden Serverdeyim Hergün En Az 5 Saat Aktifim Bni Bilirsin :D

FurkanER

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
server çok güzel elinize salık uzun zamandır böyle güzel bir serverde bulunmamıştım

server çok güzel elinize salık uzun zamandır böyle güzel bir serverde bulunmamıştım:D:D