| Kütüphane Binası |

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba :)
Kardeşimle otururken aklıma kütüphane binası yapmak geldi. Aklımdaki bundan 100 kat farklı ve zor du ki onu yapamazdım. Kütüphane ye ne kadar benzemiş o size kalmış :D

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Binanıyı tamamen tahtadan yapmışsın önce binayı yapmadan önce odundan iskelesini kurabilirsin baştan planlayabilirsin neyin nasıl olacağını, gerçek hayattaki binaların kütüphanelerin çatısı nasılsa ona benzetmeye çalış üstü düz olduğu için çok kabaca olmuş bu, içeriye sadece kitaplıklar koymuşsun oturup kitap okuyacak yerlerde koysan iyi olabilir.

BurakC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yapı olarak bence hiç kütüphaneyi andırmıyor. Sadece o kitaplıklar olduğu için belki biraz.
Eline Sağlık !

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence biraz kiliseyi andırıyor değiştirip kilise yapabilirsin

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dışı güzel ama içindeki kitaplık kısmı çok düz. Kitaplıkları daha güzel yapabilrsin :)

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dış kısımda iç kısımda çok sade olmuş. Desen filan ekleyebilirsin :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilerek meşe odunu üzerinde çalıştım. İçeriyi boş görünmesin diye koydum. Çatıya ortasında ağaç etrafında okuma alanları olan bir yer yapıcaktım ancak olurmu olmaz bilemedim emin değildim o yüzden düz bıraktım. İlk önce iskeleti oluşturdum sonra blokları koydum. Artık öyle yapıyorum. Cidden daha iyi oluyomuş

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Bilerek meşe odunu üzerinde çalıştım. İçeriyi boş görünmesin diye koydum. Çatıya ortasında ağaç etrafında okuma alanları olan bir yer yapıcaktım ancak olurmu olmaz bilemedim emin değildim o yüzden düz bıraktım. İlk önce iskeleti oluşturdum sonra blokları koydum. Artık öyle yapıyorum. Cidden daha iyi oluyomuş
Kolay gelsin :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Daha çok kilise/evlenme yeri gibi duruyor ama onu düşünmezsek bence bayaa güzel.