3 çeşit vip var onu nabacamNormal bir market yapıp marketin spawnını marketin dışına yap. Daha sonra aradaki geçişe wg at. /rg define vipmarket. /rg addmember vipmarket g:vip
olarak yapabilirsin. Sadece vip rütbesindekiler girebilir.
Hepsine ayrı ayrı market yapmayacaksan ordaki g:vip yerini değiştirebilirsin. Örnek ; g:ultravip , g:megavip tek tek bunları eklersen olacaktır3 çeşit vip var onu nabacam
/rg addmember vipmarket g:vip g:cgvip g:castielvip gibimiHepsine ayrı ayrı market yapmayacaksan ordaki g:vip yerini değiştirebilirsin. Örnek ; g:ultravip , g:megavip tek tek bunları eklersen olacaktır![]()
Hayır hepsini tek tek yazıcaksın. Örnek ;/rg addmember vipmarket g:vip g:cgvip g:castielvip gibimi
Saol Bunların Haricinde Bir şey Yapmıcam DimiHayır hepsini tek tek yazıcaksın. Örnek ;
/rg addmember vipmarket g:vip
/rg addmember vipmarket g:cgvip
/rg addmember vipmarket g:castielvip
Gerek yok. Fakat /rg flag vipmarket build deny yaparsan faydalı olabilirSaol Bunların Haricinde Bir şey Yapmıcam Dimi
olmadı oyuncular gene geçiyorHayır hepsini tek tek yazıcaksın. Örnek ;
/rg addmember vipmarket g:vip
/rg addmember vipmarket g:cgvip
/rg addmember vipmarket g:castielvip
Bir şeyi unuttum kusura bakmaolmadı oyuncular gene geçiyor
Aga vip girmeye çalışınca you are not permitted this area fln dioBir şeyi unuttum kusura bakma
/rg flag vipmarket entry deny eğer bunda hata verirse oradan çıkanlara bak ve entry'e en çok benzeyeni yaz olacaktır![]()
vipin group managerdeki adını girdiğinden emin misin?Aga vip girmeye çalışınca you are not permitted this area fln dio
evetvipin group managerdeki adını girdiğinden emin misin?
Aynısını yazdım fakat çalışmamışÖnce
/Rg Define vipmarket #Olarak Kaydet.
/Rg Flag vipmarket invincible allow #Olarak WG Atalım.
/Rg Flag vipmarket entry deny #Yaparak Geçiş Yasaklayın.Ondan Sonra Ekleyin
/Rg addmember vipmarket g:vip
/Rg addmember vipmarket g:cgvip
/Rg addmember vipmarket g:castielvip
İşlem Bu Kadar.
Kolay Gelsin.