kanalım hakkında yorumlarınızı bekliyorum

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kanalım belli bi zamandır var fakat pek gelişemiyorum videolarıma bakıp yorum yaparsanız
ne yapmalıyım videolarım nasıl nerede yanlış yapıyorum... gibi gibi yorumlar yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Kötü bir kanal bir emek yok video atman bir şey ifade etmez "kalite" lazım ayrıca yan hesap açıp yorum atma farkettim itiraz etmene gerek yok kanalının önde çıkmasını isityorsa bazı sitlerde puan kasıp puanınla kanalının abonesi artırabilir ve ciddi izlenmek istiyorsa ;
1-) Kalite
2-) Farklı Şeyler özenti olma
3-) Yapmacık davranma

genel söylüyorum.

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü bir kanal bir emek yok video atman bir şey ifade etmez "kalite" lazım ayrıca yan hesap açıp yorum atma farkettim itiraz etmene gerek yok kanalının önde çıkmasını isityorsa bazı sitlerde puan kasıp puanınla kanalının abonesi artırabilir ve ciddi izlenmek istiyorsa ;
1-) Kalite
2-) Farklı Şeyler özenti olma
3-) Yapmacık davranma

genel söylüyorum.
tşekkürler yorum için fakat kalite olarak elimden bu kadar geliyor onun için yapıcak bişeyim yok :/
ayrıca sahte hesap açıp yorum atmıyorum tmm kanalı ilk açtıgımda yapmıştım fakat 3 4 ay önce buraktım yalan dolan beni büyütmez diye
yapmacık olarakta kişiden kişiye değişebilir
söylediklerimi yanlış anlama sadece cevap için bu şekilde yazdım :)

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
tşekkürler yorum için fakat kalite olarak elimden bu kadar geliyor onun için yapıcak bişeyim yok :/
ayrıca sahte hesap açıp yorum atmıyorum tmm kanalı ilk açtıgımda yapmıştım fakat 3 4 ay önce buraktım yalan dolan beni büyütmez diye
yapmacık olarakta kişiden kişiye değişebilir
söylediklerimi yanlış anlama sadece cevap için bu şekilde yazdım :)
Haklısın .