Marjinalyus
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler acil yapabilecek olan var mı? Java'dan anlayan var mı?
Moderatör tarafından düzenlendi:
on damage:
if damage cause is fall:
teleport players to {fallspawn}
command /damageyeriseç:
permission: damage.yer
trigger:
set {fallspawn} to location of player
message "Fall Damage alıncak yer seçildi"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {spawn}
send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
stop
command /dusunceburadandevamet:
permission: skript.admin
trigger:
set {spawn} to location of player
message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
stop
BelirttimEggwars - BuildBattle Gibi Oyunların Bekleme Lobisinde Kişi Bekliyoruz Ya Orda Adamlar Atlayınca Geri Atmasını Nasıl Yapıcaz ? Örnek GameTurkte Var @RecepUygr
atıyorum 1 dünyada 3 tane bekleme lobisi var 3 ündede düşünce bekleme lobisine geri atıcak her birinin kendi lobisine yani düştü lobiye oluyor demi ?Belirttim![]()
Bunun için skripti kopyalayıp tüm herşeyin sonuna 1 - 2 - 3 gibi sayılar ekleyerek yapabilirsin.atıyorum 1 dünyada 3 tane bekleme lobisi var 3 ündede düşünce bekleme lobisine geri atıcak her birinin kendi lobisine yani düştü lobiye oluyor demi ?
skriptten hiç ama hiç anlamıyorum 1 satır bile sen bana örnek olarak 4 tane yaparmısın türkçe olarak nere yazcamı felan gösterirmisin yada skype varmıBunun için skripti kopyalayıp tüm herşeyin sonuna 1 - 2 - 3 gibi sayılar ekleyerek yapabilirsin.
Dostum şu an meşgulüm daha sonraskriptten hiç ama hiç anlamıyorum 1 satır bile sen bana örnek olarak 4 tane yaparmısın türkçe olarak nere yazcamı felan gösterirmisin yada skype varmı
özel bi kaç tane sorum olcak skype versen ?Dostum şu an meşgulüm daha sonra![]()
Özel mesaj yolu ile sorabilirsin.özel bi kaç tane sorum olcak skype versen ?