kurbandark67
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Söyle Bi Sorunum Var Build Battle Skywars Gibi Oyunlara Girince Oyun bitince Minigames Lobisine Dönünce İlk Sunucuya Girdiğimde Verilen oyuncuları gizle - oyun seçim pusulası felan ele gelmiyor
on join:
clear player's inventory
set slot 0 of player's inventory to compass named "&6Oyun Menüsü" with lore "||&7Oyunları Seçmek İçin Tıkla."
Arkadaş girince değil. Oyun bitince böyle olsun istiyor galiba.BungeeCord 'lu ise minigames lobisine her giren oyuncunun ilk envanterini temizlicek sonrada eşyayı vericek , Fakat pluginide var Adıda: Custom Join İtems
Skript Kodu:
Kod:on join: clear player's inventory set slot 0 of player's inventory to compass named "&6Oyun Menüsü" with lore "||&7Oyunları Seçmek İçin Tıkla."
Ben aynı sunucu içerisinde olarak anladımBungeeCord Sistemli ise zaten minigames lobisine girince eşyaları vericek , Oyun bittikten sonra minigames lobisine dönünde eşyaları vermiyormuş onu diyor.
lobiden minigames e geçiyorum ordada oyunlara tabela ile giriyorum mesela buildbattle başka bir dünyada o dünyaya gidiyorum oyunu oynuyorum minigames lobisinin bulundugu world dünyasına dönünce itemler gelmiyor envantereBungeeCord Sistemli ise zaten minigames lobisine girince eşyaları vericek , Oyun bittikten sonra minigames lobisine dönünde eşyaları vermiyormuş onu diyor.
Tek Sunucuya minigames serverimi kurdun?lobiden minigames e geçiyorum ordada oyunlara tabela ile giriyorum mesela buildbattle başka bir dünyada o dünyaya gidiyorum oyunu oynuyorum minigames lobisinin bulundugu world dünyasına dönünce itemler gelmiyor envantere
evet tek sunucuya buildbattle kurdumTek Sunucuya minigames serverimi kurdun?
Bence çok kötü olur , 1 oyun 100 CPU yerse 2 oyun 200 CPU Yer mantığına gir sunucunu acayip şekilde zorlayabilir , Bungee Cord kurup ayrı sunuuclara yap derim.evet tek sunucuya buildbattle kurdum
Şu son oyuncunun kullandığı sistemi bi bulsam her şey çözülcekte bulamadım skript i adamlar npc den oyunlara sokuyo
aynen kodlayacak kimsede bulamadım bu pl de olmadı kafa yicemİlla o gerekli değil , tabela ile yapılabilir dediğin npc olayı sayılı suncularda vardır.
böyle değil mesela wither skeletona sağ tık yapıyon menü açılıyo orda yünler felan var oyun bekleniyosa yeşil yün var kaç kişi girdi felan yazıyo başladıysa kırmızı yün oluyo parayla kodlıcak biri bile bulamadımSalladım/buildbattle yerine istediğin bir menüyü yazıp deneyebilirsin
Kod:on rightclick of skeleton: if skeleton name is "BuildBattle": execute player command "/buildbattle"